Underbara lördag

Jag gillar lördagar. Bara ordet smakar bra i munnen.
Och hur kan man starta en lördag bättre än med en joggingrunda när staden fortfarande sover för att därefter avnjuta en alldeles härlig frukost.
Vidare idag har jag agerat barnvakt, inhandlat nya snabba löparskor samt fått upp lite tavlor på väggarna här i vårt lilla hem. Och fortsatt bra blir det, fruktsallad hemma hos mamma och pappa!

JUST NU

I väntan på Champions League matchen Milan - Barcelona...
... man längtar bra mycket efter ljudet av små tassar.

Lyckostunder som aldrig tar slut

Åka jätte snabbt i världens största rutschkana
Bygga en enda lång bilkö av alla bilar man äger i sitt rum
"Han måste ju se ut".. såklart, dumt av mig som trodde annat!

Vååååååååår

Idag skrek även jag mitt vårskrik gott folk! Det har varit en komplett vår-dag med eldning, vår-blommor, fika ute, gotta sig i värmen.. det kunde knappast blivit bättre!
Om drygt en timme blåses årets derby igång, Lillån mot Örebro IBF. En match ingen innebandy (eller också sport-) intresserad Örebroare får missa. Matchen avgör vilket utav lagen som kliver upp i Allsvenskan men också om jag kommer få dela säng med en glad eller förbannad sambo....... återstår att se helt enkelt, vi håller tummarna!
Det här har jag på mig ikväll (notera gärna det läckra örhänget jag fick av min fina vän Josephine i en försenad julklapp):

JUST NU

Gymmet är avklarat och visst var det lite skönt att få lyfta lite vikter igen.
Alldeles precis nu äter jag en andra frukost/mellanmål bestående av kvargkaka som ska vara så gott.. tål dock att provas igen, jag hade lite för lite topping annars helt OK!
Snart styr jag bilen ut till mina föräldrar där jag ska tvätta bilen och gosa sönder min kompis på fyra ben.
Friday, I love you!

Lång ledigt

Tanken var att jag skulle ta mig en välförtjänt sovmorgon idag men icke.. straxt vid 06.00 tyckte min kropp att det var dags att gå upp. Hur sjutton blir man av denna jetlag!!??
Tentaskrivning igår som sagt och min hjärna kändes en aning manglad efter ca 5h skrivande. Väl hemma var jag så uppe i varv att Robert knappt kände igen mig, stackarn..
Men så har något släppt från mina axlar och jag har ledigt fredag till tisdag innan en ny delkurs börjar. Därmed kan jag slappna av något och vad är det första jag längtar till om inte nästa gång flyget lyfter till paradiset..

Snart hade jag tänkt bege mig till gymmet och därmed börjar den här dagen for real.
Trevlig fredag allesammans!

Loabi

Darling when you tell the world you're mine ♥

Godmorgon!

En riktigt god och tidig(!) morgon!
Ja det var just det jag INTE längtade hem till, jetlag... dödstrött stängde jag mina två runt 20.30 igår som sedan öppnades ca 05.30.
Nu är klockan halv nio och jag har hunnit äta en god frukost, tagit en lång morgonpromenad, duschat och startat de två första tvättmaskinerna. Resten av dagen väntar tentaplugg då kursens första tenta väntar imorgon.
Då var jag back in business, efter två fantastiska veckor i värmen, och vi blickar mot en härlig och förhoppningsvis händelserik vår! Nu kör vi!

Mot varmare länder

Så har även denna helg svishat föbi i hög hastighet, dock väntar inte skolan imorgon tillskillnad mot andra måndagar, istället väntar ett flygplan till varmare länder.. Jippie!!
Äntligen, älskade sommarklänningar kommer ni till användning! Ni är efterlängtade och åh så sköna!
Denna finner ni i ingången till min garderob, den årliga checklistan så att allt är med för två veckor i sol och värme!
Nu ska jag packa det sista för att sedan krypa till sängs och ladda batterierna. I år kommer det bli grymt!
Vi hörs om två veckor igen!!

Fin fina freeeedag

Jag har nog aldrig sett fram emot en fredag så här mycket som denna.
Fredag är alltid fredag, som ni vet, och därefter väntar två härliga dagar - lördag och söndag.
Vidare kommer dessa dagar ha ett speciellt innehåll, förberedelser, för på måndag lyfter planet till paradiset!

RSS 2.0