Försäsongen invigs


I och med måndagens möte tillsammans med laget presenterades årets sommarträning, alias försäsong.
Det här är den så kallade "biffperioden", döpt efter mig själv, innehållande 2 individuella fyspass (som innebär styrkeövningar samt någon form av konditionsträning) och 2 gympass varje veckan, minst!

Jag säger bara: I'm lovin it!
Det är när jag tränar som jag mår som allra bäst!

I och med att jag körde första passet idag vill jag säga att försäsongen är här med invigd för de kommande 3 månaderna! Lets kick it.

My day off



Vilken gjort-ingenting-dag jag har haft mig idag! Sov ut till strax innan tio imorse och under dagen har underhållit mig med lite pluggande, umgänge med datorn samt ett enklare fyspass.
  Under senare eftermiddag fick jag ett litet mess från min respektive där han frågar om jag vill höra en mycket god nyhet.
Nyfiken som jag är blir jag givetvis ivrig över att få veta vad det kan vara.. minuter senare ringer det på dörren och vem står där om inte Robert själv! Det roliga bakom detta är att han hela tiden har påstått att han skulle komma hem förns imorgon, men faktum var att han fick ledigt redan idag och han ville göra det hela till en överraskning för mig, är han inte söt? :) 

Så nu sitter vi båda placerade i soffan framför kvällens match, United mot Arsenal.
  Imorgon är det tillbaka till skolan som gäller samt valborg. Är det något ni firar eller utnyttjar som fest-tillfälle kanske man säger? Själv tycker jag att det är ganska överskattat, ja att man måste festa bara för att det är valborg(?).
Nej, Robert och jag kommer förmodligen spendera kvällen hemma hos Bo, lite trevligt sådär.

Nu ska jag tillbaka till matchen, hej så länge! :)

Kvällsskrift en lugn vecka



Hej på er allesammans! Vad gör ni, sover ni?
Jag är på god väg faktiskt, sitter placerad i sängen just nu med min kära laptop men hade tänkt krypa ner under täcket inom kort.
  Som sagt lugn vecka var det, hade jag 3h hål som jag spenderade mesta dels på skolans gym och imorgn är jag lyckligtvis ledig, elle rättare sagt "ledig" - hårt arbete ger resultat så att säga. Klapp på axeln Emilia!
Plus att på fredag är vi alla officielt lediga eftersom det är valborg, man tackar!
   Idag lyckades jag ta mig igenom det första nationella provet, Engelska B Writing vilket innebar uppsats skrivande. Resultatet får tala för sig självt när jag väl får det, nu är det bara skönt att ha det gjort.
Dock återstår 4 nationella prov att genomföra, ytterligare två Engelska B samt två Matte B. Jag biter i det sura äpplet och hoppas det går vägen (!).

Jag har faktiskt inga direkta planer för min lediga morgondag utan har nog tänkt agera utifrån vad jag känner för.
Jag börjar nog med en skön sovmorgon.. ja tack! 
Men nu ska jag krypa till sängs, mer imorgon :)



Puss och godnatt!

Tankar från andra sidan jordklotet


KommentarTid 
 Louise om Idag är det måndag:
Allrakaraste syster! Saknar dig. Hoppas du tar hand om dig hemma. Massa karlek din storasyster! Puss

Åh, hur glad blev jag inte?!!
Storasyster, jag saknar dig också!!!
Vi ses om dryga 5 veckor :)

Två ord


Innebandy. Glädje.



Det finns inget större.

Idag är det måndag


Så var det måndag igen, vilket innebär ny vecka med nya händelser.. Hej på er förresten! 
Idag, berörande nya händelser, är det möte samt träning med laget efter ett par veckor (2 veckors?) uppehåll. Underbart, säger jag! Kul att träffa folket igen och få känna på golvet.
 I övrigt har jag precis försökt ge mig på Matte B, vilket resulterade till att jag satt och svor för mig själv.. haha. Matte B är bra halv taskigt ibland när det inte vill sig. Min vecka ser generellt sätt väldigt lugn ut, så den ser jag med glädje fram emot!
   Här är dagens:

Och jag älskar redan mina ny-inköpta mörkblåa jeansleggings från Gina,
som jag använde för första gången idag(!)



Nu ska jag äta mat!
Hej så länge :)

Natti peps



Den vackraste stunden i livet var den när du kom
Tack för den här helgen!

Lördagsunderhållning?


Hej på er igen!
Dagen då - slutade med ett trevligt födelsedagsfirande hos Roberts kusin för min del sen tog jag mig hem och slocknade i solen i en av våra fotöljer på altanen, vilket var riktigt skönt må jag säga.
Efter det tog jag mig som nämnt en promenad i kvällssolen och nu ligger jag i sängen framför Rocky Balboa på fyran. Blev lite besviken då jag först trodde att det var den första filmen som skulle visas, som jag tycker är den bästa, men denna går nog också bra till att underhålla min lördagskväll.
  Robert, som åkte iväg på paintball under eftermiddagen kommer snart för att hämta upp mig. Vi avslutar kvällen hemma hos honom.
Imorgon får jag se vad som händer :)


Check



Vill erkänna, och ni måste hålla med om, att jag har en av dom finaste utsikterna i hela Örebro (!?).
Detta är taget från mitt rum som jag varje år måste stå ut med... åh ge mig sommar!
  Tänkte ta del av detta i form av en promenad med min labradorkompis.
Vi hörs senare :)

En dag som idag



Underbara vår och dess väder!
Idag blir det antingen två födelsedagsfiranden eller endast ett firande och en lugnare hemmakväll.
Det som uteblir är i så fall paintball, som i övrigt verkar helt galet dock svinkul, beroende på hur min respektive mår då han känner sig en aning hängig..
Dagen får alltså bli som den kommer så att säga! Snart bär det i alla fall av in till stan för min och Roberts del där vi ska på jakt efter eventuella födelsedagspresenter till "våra" födelsedagsbarn, Filip och Bosse - Roberts yngre kusin samt vår gemensamma vän.

Vad har ni för er i helgen? :)

Mer senare, puss så länge!

Beslutsångest.se


En slarvig pach med själv-lockar.



Ja tack!
You know what I'm saying? 
Ge mig modet och stake till att prova!

Säg att jag skulle klippa mig, NÄR ska jag göra det? Fräscht till sommarn? Nystart till hösten?
Nej usch, godnatt människor!

Resedrömmar


Hej på er!
  Så var min veckas segaste dag avklarad. Lång dag i skolan som sagt, efter det åt jag tillsammans med tjejerna och pratade gott om allt, som vi ju alltid gör :)  Nu ikväll har jag inte haft allt för mycket för mig. Ätit jordgubbar med mjölk dock, som smekte fint innanför magen.. mmmmh mums!

   Jag pratade tidigare idag om min längtan att sticka ut och resa.. den känslan kom framför efter att jag kom och tänka på min och min systers resa till New York, som ni för övrigt kan läsa om bland mina absolut första blogginlägg.
Det slog mig att herregud vad jag längtar tillbaka! Jag längtar tillbaka till människorna, gatorna, affärerna, stilen, känslan. Miljön och atmosfären var så cool och så egen. 
Och trots att vi var två unga tjejer och vilsna turister dessutom kände vi oss säkra när vi gick på gatorna, även på kvällarna.
Nej ta mig tillbaka till Time Square stilla underhållning, till Empire State Buildings fantastiska utsikt, till charmen i Central Park..! Jag har alltid sagt att jag är ingen storstadstjej, jag skulle aldrig klara av att bo i en storstad. Men väl i New York tänkte jag faktiskt tanken och kom fram till att här skulle jag definitivt kunna tänka mig att bo!
Förstå att jobba och bo på Manhattan, gärna närheten av Madison Square Garden, mitt i smeten, och gärna som skribent av något slag.. det skulle vara en dröm! 


Samtidigt riktar sig mina resedrömmar mot andra sidan USA, till Kalifornien samt till nedre delen av landet, till Miami. Jag drömmer också om Afrikas slätter och djungler, om Australiens fantastiska miljö, om Nya Zeeland, om England, om Italien.. Det är så många och så olika platser jag vill besöka så jag vet faktiskt ett perfekt jobb som jag skulle kunna tänka mig jobba som under en tid i mitt liv - Resejournalist!
Jag tror jag är en allätare och trivs lite överallt vad gäller resor och jag uppskattar något så enormt att träffa andra människor från andra länder och kulturer plus att jag trivs bra med att skriva. Att bli resejournalist ett tag i livet vore nog toppen för min del..! Sen ska jag jobba med samhälls frågor och dagens situation rörande invandrare i Sverige, men det är en annan femma!

Kanske och förhoppningsvis med lite hopp och tur kommer jag kanske få möjlighet att göra min sista praktik utomlands i USA. Blir inte det aktuellt drar jag förmodligen dit så fort jag slutat skolan, som aupair eller något liknande. Bara jag får återvända till USA!

Givetvis känner jag också min längtan som jag känner hela året konstant, förutom dom två veckor jag inte är där, är längtan efter Kurumbas lugn och tillfredställelse i paradisernas paradis, Maldiverna.

Vad säger ni? Har ni några sådär resedrömmar?

Sen får jag givetvis inte glömma min och Josefin uppbokade resa till Frankrike där vi ska ta lektioner för att sen kunna köra ett äkta Formel 1 race! Herregud, jag minns knappt hur små vi var när vi bestämde den resan. Åh josefin, den bara måste bli av! :) haha.
Jag vill avsluta med att säga: Ingenting är omöjlig! Och låt ingenting stoppa din drömmar!
Det ska i vilket fall jag komma ihåg när jag sitter på en gräsplätt i Central Park med en take-away latte, fast då måste jag i värsta fall ha lärt mig dricka kaffe så säg en underbar smoothie istället och knådar efter inspiration till min nya text.
Eller när jag surfar längs en av Australien gigantiska stränder.. då ska ingenting få stoppa mig!

Live from school



Det är med den aktuella ekonomiska krisen som världen aktivt genomgår just nu, är inte allt för lätt att förstå(!).
Det har jag konstaterat nu efter 3h läsande och granskande.. kan man få hjälp tack? Någon?

 Sen har jag även på senare dagar, lyckligtvis, upptäckt att jag känner en stark längtan efter att åka ut och resa, i syfte att upptäcka, uppleva och bara vara. Jag har så mycket jag vill göra och det finns så mycket att se där ute!
Och ge mig sommar för den delen!

Hej så länge :)

Misstänkt


Hej på er!
Jag har nyligen kommit ut från en varm dusch då jag tillsammans med min familj, förutom den del som finns i Thailands regioner, besökte Behrn Arena för att se ÖSK vinna mot Helsingbort med 2 mål mot 0. Där frös man fötter och ben av sig(!), därmed den varma duschen.
  Idag har det inte hänt allt för mycket hos mig och veckan ser lugn ut. Det blir skola och egen träning för min del.. vad har ni för er? :)

Åh visstja, jag kom på att det nya programmet Misstänkt på TV4 börjar nu kl.22.40 och det vill jag gärna titta lite på innan jag somnar.. kan vara intressant! Jag tror kvällens program skulle handla om att våldtäktsbrott är det brott svenskpolis utreder som sämst. Som sagt på fyran klockan 22.40.
 
Här har ni dagens för övrigt:

Cheap Monday Jeans, Vit bas tröja från H&M, Blå "jacka" från Vero Moda samt klocka

Det var allt från mig för idag.
Imorgon blir det lång dag i skolan sen är det min och tjejernas traditionella tisdags rutiner som gäller! :)


Godnatt!

Hemma och lite till



Mycket riktigt, min helg blev otroligt lyckad! Jag vill säga att begreppet perfektion visade sig i alla dess möjliga former.
Maten och sittplatserna under innebandy finalerna var kanon och välgodkända!
Lördags kvällen spenderade vi på ett fik innan vi såg Fast and Furious på bio, som jag i övrigt starkt kan rekommendera om du gillat dom tidigare Furious-filmerna. Jag vill nog påstå att jag är en av dom få tjejer som tycker om sånna typer av filmer(!), konstigt nog. Dom har trots allt bra innehåll som krävs för en bra film!
  Idag käkade vi god frukost/lunch på P.Hut innan bussen tog hos hem till Örebro.

Och vet ni?  Jag har redan konstaterat det efter 3 år och 4 månader men.. jag är så förbannat kär!! That's just the way it is :)

Nu är det dags för en kopp varm fullkornvälling för min del som jag tänkt avnjuta skönt i soffan.
Godnatt så hörs vi kanske imorgon! :)
Puss

Tillbaka till Stockholm


Så var det fredag och bussen som ska ta mig och min Robert till storstaden går 18.00.
Vad som är tänkt är att vi ska befinna oss på Globen imorgon för att se sveriges mästare i innebandy koras, det gör vi från Quality Hotel Globe då vi ska äta middag samtidigt som vi tittar på matchen!
Till kvällen har vi reserverat bio som vi kanske ska gå på, vi får se.
Vi återkommer till stan söndag eftermiddag.

Ha en bra helg allesammans, det ska i vilket fall jag ha! En kanon helg :)

Visst ja..


... visst är min labrador kompis till hund bra snygg?



haha, no comments!

Idag är mitt namn Trötter


Hej på er! What'sup?
Halvligger skönt i soffan och kollar på Manchester United - Porto just nu. Känner mig ovanligt trött då klockan är endast nio.. kanske beror på att man tvingades ställa klockan imorse och ta sig till skolan. En mindre rolig vana man sluppit på mer än en vecka... Men nu ska jag inte vara sån, upp kom jag och nu återstår det drygt 6 veckor av skolan innan sommarlovet börjar! Halleluja. 

Här kommer bilder på gårdagens shopping som jag lovade:


Ett par svarta gladiatorskor från Eurosko


Ett par ljus jeansleggings, slitna jeans, svart tunika - allt från Gina Tricot


En blå tröj/jacka från Vero Moda och en svart skimrande halsduk från BikBok

Och allt hamnade under en behaglig summa som jag är riktigt nöjd med! :)
På fredag blir det till att återigen bege sig till Stockholm, då jag och Robert ska bland annat se SM finalerna i innebandy i Globen eller Ericsson Globe som det nu för tiden kallas.. mer detaljer om vår tripp imorgon!

Nu väntar lite seriösare fokus på fotbollen, i hopp om att jag inte somnar.


Puss!

Back in town




Det blev några kassar till slut. Min och tjejernas dag i Stockholm har varit kanon!
Vilken dag - ingen stress, inte allt för många "beslutsångest situationer", shopping glädje, SOL och bara trevligheter :)
Jag tror jag lyckades handla in 6 nya plagg idag samt att jag varit med om den dyraste fikan/lunchen i hela mitt liv. Efter att vi kommit upp till Stockholm tog vi sikte på VeteKatten, som omtalats från Josefins sida och nog var det ett jätte charmigt och mysigt ställe dock var notan inte lika härlig.. haha. Tre räkmackor och tre små kannor med te gick på 336kr, alltså 112 kr/pers(!).  Vår mat senare fick därför bli lite billigare men som vi sa, lite vardagslyx är man väl värd plus att det var väldigt gott :)

Bilder på vad jag köpt kommer imorgon, nu hade jag tänkt att ta mig en snabb dusch innan jag ska manekänga lite för mamma.. :) 
Lyckligtvis sover jag inte själv inatt, utan min Robert kommer troligtvis att göra mig sällskap! Att det bara var 8 dagar sen vi sågs.. det känns som 14, minst!
Något som är mindre roligt är att skolan börjar imorgon.. suck! Man är så bortskämd med att vara ledig och det är så himla skönt! Kan man inte få sig en vecka till, sjysta?
Anyway, nu väntar duschen. Mer imorgon hörrni! Godnatt så länge :)

Storstaden tomorrow



Idag har jag inte gjort allt för mycket, vilket har varit rätt skönt faktiskt. Kortfattat har jag promenerat, pluggat och sprungit..

Tänkte bara meddela att jag och mina tjejer, Josefin och Tanja, drar till Stockholm imorgon över dan.
Det blir mycket troligt en kanon dag med shopping och glädje! :)

Till kvällen är min Robert äntligen hemma!
Nu ska jag packa för att sedan bege mig hem till Josefin place och spendera natten där.
Take care så länge, puss!

Mera sol, mera värme!


Vilken dag det har varit! Härligt med bara sol och värme!
Efter frukosten imorse skyndade jag mig ut för att njuta av solen. Där satt jag hela förmiddagen, lunch och ända in på eftermiddagen och pluggade i solen, riktigt riktigt skönt!
Eftermiddagen har jag spenderat till att övningsköra tillsammans med min kära mamma. Körtkortet närmar sig, trots att jag fyller 18 i november så kommer det allt närmre. Och ett plus för mig är att jag älskar att köra bil. Ja, älskar, det är riktigt kul faktiskt! Jag kan inte göra annat än längta till körkortet är fixat :)
  Väl hemma tog jag och min labrador kompis en 45minuters promenad och hemma stod tacos och väntade på mig.
Nu är jag trött och jätte mätt så nu ska jag lägga mig framför en film tror jag.

Imorgon är det måndag och då är det bara imorgon kvar till att min Robert kommer hem plus att jag och tjejerna drar till Stockholm över dan för en shoppingrunda. Underbart! :)

Puss så länge hörrni!

För alltid vid min sida




Min kväll innehöll mycket riktigt precis det jag ville ha: fruktsallad, nötter, en underbar mamma och en glad unge - perfekt!
Är nyligen hemkommen och är dödstrött, näst intill övertrött.. dock inte på grund av lille Alexander då han har varit super snäll, som alltid :) Det känns fortfarande som om han har funnits i hela mitt liv, när det egentligen bara är 4 och 1/2 månad.. Men tänk, han kommer finnas vid min sida för resten av mitt liv. Vilken underbar tanke! :)


Här småhånglar vi lite, jag och min underbara brorson.

Nej nu väntar sängen, omedelbums! 
Imorgon ska jag nog ta mig en riktig göra-absolut-ingenting-dag. Låter ganska skönt faktiskt!
Sov gott :)

Dagarna då


Den här låten spelades igår på festen jag var på.
 



Den tillsammans med den här..
 

.. vilka minnen det väcker. Små och crazy, minns ni tjejer?

Nu ska jag bege mig in till stan för att vara barnvakt i några timmar :)

Påskaftons pris


Oj snacka om att jag är proppmätt.. vilken påskmiddag vi har ätit, bara en massa goda saker! Nu är jag nog mätt för resten av dagen, men jag har allt sparat min del av fruktsalladen som jag ska mumsa på ikväll. Sen fick man sig ju ett trevligt påskägg fullt av goda nötter som också kommer sitta fint till kvällen. Mumma :)

Såhär såg jag ut idag, lite ledigt och enkelt:


Efter maten lyckades den stolta fastern få den lille att somna tryggt i sin famn i vår solen.
Jag tror jag satt och stirrade oavbrutet i en tjugo minuter på det lilla livet. Han är bara fin!


Lyckligtvis har jag inte fått nog av honom idag, nej mamma och jag ska nämligen vara barnvakter åt honom då hans föräldrar är bjudna åt annat håll med kompisar. Så min kväll kommer spenderas inne i stan som barnvakt tillsammans med fruktsallad, nötter och min kära mamma! Vad ska ni ha för er? :)

Just nu sitter jag och i vårt så kallade "mellanrum", vår inglasade altan, och har en alldeles fantastiskt utsikt då jag tänkt plugga lite engelska. Få se om man får något gjort..

Rätt okej va?

Puss så länge!

Happy Easter!


Glad påsk folks! :)

Gårdagens tänkta uppdatering uteblev då det blev stressigt för mig innan jag skulle iväg. Man får i alla fall tacka de berörande för en trevlig kväll! Kul att träffa lite folk :)

  Alldeles snart kommer min kära mormor, storebror, hans Sofie och lille Alexander hit för påskmiddag. Ska bli trevligt och framför allt gott med god mat!
Nu måste jag skynda mig med att göra mig iordning, jag ska nämligen stå för att vara sallads ansvarig och kock bakom dagens räkpaj. 

Outfit och mer uppdatering kommer senare under dagen.
Ha en fortsatt underbar vårdag och påskafton! 
Puss! 

Låååång fredag


Hallå allesammans!
Så var det lång fredag och påskhelg, några av er är kanske mitt upp i påskfirandet med god mat, godis och allt vad det innebär. Vår påskmiddag blir imorgon vid lunch då familjen samlas för att laga mat och äta gott tillsammans!

  Idag har jag gått promenad i vår värmen tillsammans med Sofie, storebror tjej. Väl hemma åt vi brunch tillsammans med övriga i familjen, innehållande mackor, jordgubbar, omelett, nötter - jätte mysigt!
På eftermiddagen var det dags för ÖSK fotbolls hemma derby mot Elfsborg. Helt okej match då ÖSK hade en hel del framåt men som dock inte var särskilt hotande. Tack vare en stor miss från domarns sida fick Elfsborg göra matchens enda mål.
   Ikväll ska jag bege mig till en vän vid namn Jens för att umgås med massa folk. Kan bli trevligt :)
Men just nu väntar lite mat, det blir nog fiskbullar och pasta tror jag.  Hörs senare!

Dagens support outfit:



Puss så länge!

Klockrent



Och så var det dags igen för vår kära kapten att slå till igen, den här gången med en dikt.
Denna lästes upp under vår middag på avslutningen igår:  http://kumladam.blogg.se/2009/april/avslut-sasong-0809.html?_tmp=0f4b324210da64704f0f9a8d8c7090cbbeb6839a

Jag säger bara: Klockrent Emma, klockrent!

Tack för den här säsongen bruds!

Jordgubbar=sommarkänslor



Titta. Jag kunde bara inte motstå att köpa dom när mamma och jag var och handlade.
Trots att dom inte svenska och att dom var pissdyra så får man ändå en viss sommarkänsla med dom... åh vad jag älskar jordgubbar!
Dessa ska jag gotta och leva på hela helgen, muums.

Kvällens avslutning var trevlig! Maten och sällskapet var välgodkänt plus att mitt lag, "Örebrolaget", ägde "Kumla/Askersunds laget" i brygga på Lasergame. Vi var grymma! 

Nu sitter jag skönt placerad i soffan och har inte allt för mycket för mig. Funderar på att börja på min engelska bokrecension, funderar på att kolla på någon fotboll på tv.. jag vet inte.
Min Robert kanske kunde ringa snart, det skulle göra mig glad :)
I övrigt ser jag fram emot en riktigt bra fredag och påskhelg!
That's it for now, puss med er!


Lagavslutning tonight

Hallå gott folk! Vad har ni för er? :)
Jag ser fram emot en bra och trevlig kväll ikväll då det är lagavslutning! Det kommer innehålla mat från Hellas samt Lasergame. Ett nöje att umgås med tjejerna privat och inte bara på planen :)

Dagens:


Nu ska jag diska undan min lunch sen ska jag hjälpa min kära mamma att handla.
Puss så länge :)


More update


Hej igen!
Jag måste erkänna att det var ganska skönt efter springturen trots regnet, eller det var rättare sagt skönt efter den varma duschen..! hehe :)
Jag har precis ätit mig en god pasta med kyckling och tänkte snart placera mig skönt i soffan framför en film.
   Gårdagen, natten och förmiddagen spenderade jag hos Josefin. Vi tog det till mesta dels lugnt men vi pratade en massa, något vi är duktiga på vilket jag också tycker väldigt mycket om :)

Igår träffade jag även min älskade lilla brorson som får avsluta kvällens inlägg.
Nu ska jag skölja ut min hårinpackning, sen väntar tvn!





Puss!

J'vla skit väder!


Trots att Sverige bjuder på sånt härligt väder så tänker jag faktiskt ge mig ut och springa en stund... så nu väntar en runda på sådär 5km.  Vad har ni för er för övrigt?

 Det var kort update för nu, mer senare.
Hej så länge :)

Dagens


Och här har ni mig för dagen:


Nu ska jag bege mig in till stan för en trevlig kväll!
Hej så länge :)

Bra start på veckan


Hello folks! 
Vilket underbart väder det är!  Visst blir man glad? :)
Jag har utnyttjat det fina vädret genom både en morgonpromenad
och en springtur. Riktigt skönt! Nu har jag precis ätit mig min lunch bestående av pastasallad och nötter.
  Senare idag ska jag bege mig in till stan där jag ska umgänga med Johan och Alexander en stund. Natten ska jag spendera hemma hos och tillsammans med Josefin :)  Vi tänkte leka lite imorgon innan hennes jobb!

Vill även nämna att idag har systern min och hennes Carl varit på sin backpacker resa i Thailand i en vecka nu.
Den enda kontakten vi har med dom är över internet då vi följer dom på resedagboken.se.
Hoppas ni har det underbart Carl och Louise! Jag tänker på er och nu är det trots allt bara 8 veckor kvar tills ni är hemma..!

Nu ska jag ut i solen en stund. Ha en fortsatt trevlig dag!
Puss

Ihopslängd men proteinrik pastasallad


Har du precis tränat är det viktigt att du får i dig protein för att stärka kroppen och bygga muskler.
Har du inte värst mycket hemma kan du trots det få ihop en proteinrik och enkel pastasallad.

Allt du behöver är:
Pasta, gärna fullkorn
Gurka
Paprika
Sallad
Rökt skinka
Fiskbullar + oliv olja och gärna lite salladskrydda
samt nötter av något slag.

  Och simsalapokus har vi en helt okej pastasallad som även ger dig bra återhämtning efter fysisk aktivitet!
(I mitt fall idag efter en 5km springtur)

Nötter är ett kompliment till salladen då nötter innehåller rätt fett och mycket protein.
En frukt och en mängd nötter är ett bra mellanmål!

Bara så ni vet :)

Vi välkomnar..


... min kära kära vän Josefin tillbaka i blogg världen!
Hon kunde lyckligtvis inte hålla sig längre så nu kan vi alla återigen följa hennes vardag.

http://juuiceefin.blogg.se/


Heja dej kompis, lycka till nu!


Back on track


Hallå människor! 
På grund av helgens SM spel i Nyköping har bloggandet uteblivit men nu är jag tillbaka igen! Hurra!
Kom hem under gårdagen och var så himla trött att jag, tillsammans med min Robert, spenderade dagen till att ligga i soffan. Jätte skön måste jag erkänna, återhämtande om inte annat.
Idag tog vi en riktig lång promenad i vår solen efter en skön sovmorgon. Faktiskt så gick vi ytterligare en promenad efter att vi ätit tillsammans på Rosalis. Herregud vilka pastasallader dom har där för övrigt! Jätte goda faktiskt :)

   Nu väntar ett välförtjänt och efterlängtat påsklov för min del.
Ser fram emot långa lediga dagar med många roliga aktivitetet, givetvis ska ni följa med mig under dom.
Hade tänkt börja min "egen" försäsong den här veckan, vilket kommer innebära gymmande och springturer - härligt!  :) 
Hoppas ni också ser fram emot en bra vecka, vare sig det är lov eller inte :)
  Avslutningsvis vill jag bara säga att jag har världens finaste och bästa kille! Bara tanken av honom fyller hela mig med glädje, han är det finaste! Min Robert :)   ... bara så ni vet! 
Nu ska jag sova, godnatt! :)



Puss!
 

Resultat från DJ17 SM

Turneringen hade sig en kanon start då vår första match började kl. 08.30 på fredags morgonen. Då väntade gruppens "favoriter" och min första match. Hade kommit överens med tränarna om att jag skulle stå båda morgon matcherna mot Värmland respektive Jämtland.
Generellt sätt var vi bra, riktigt riktigt bra! Emellan åt hade vi sjukt snygga och stabila anfall och ett starkt försvar.

Örebro Län - Värmland     4-3
Örebro Län - Västerbotten  2-3
Örebro Län - Jämtland/Härjedalen  10-1
Örebro Län - Gotland  0-1

Detta gav givetvis resultat då vi tog oss till kvartsfinal men på grund av oflyt och totalt oacceptabelt dålig domarnivår föll vi mot Västmanland med 4 mål mot deras 5.
Vi lyckades ta oss ifatt ett 1-4 underläge och när det var 2 minuter kvar av matchen och tavlan visade 4 lika, utvisar domarn leendes ut en av våra spelare, av en helt oförklarlig anledning, och vi Västmanland gör slut resultatet 4-5.
Det måste väl nämnas att vi hade ett och annat stolpskott, givetvis, under de sista återståeende minutrarna men turen var helt enkelt inte på vår sida.
   Till slut tog Västerbotten hem guldet på damsidan och Stockholm på herrsidan.

Då det här var mitt sista Distriktslags SM får jag leva vidare på att jag varit med och vunnit hem som bästa en delad bronsplats år 2005/06.
Tack för denna upplevelse allihopa!

Vååååååååår


Åååååh hörrni, vilken dag det är!  Strålande sol och vår värme.
Idag blev det till att, äntligen, sätta på sig vårjacka och inte frysa, det är ju alldeles underbart! Får hoppas att det inte bara är tillfälligt..!
Och hårt arbete visar sig ge resultat, för en gång skull - idag lämnade jag ifrån mig två uppsatser och instuderingsfrågor, därmed tre veckors plugg. Vilken lättnad, slutade även 2h tidigare så mamma och jag bestämde oss för att ta en promenad i vår solen, vilket resulterade till en rejäl runda på en och en halv timme. Super skönt :)
Vad har ni för er?

Just nu tänkte jag hjälpa mamma laga mat sen ska jag bara njuta av att inte behöva plugga..
Senare ikväll blir det träning, därmed den sista inför SM. Imorgon kl.16.00 bär det nämligen av till Nyköping för Distriktslags SM!


Värme - halleluja!

Puss med er så länge

RSS 2.0