JUST NU



Jag har spenderat förmiddagen, ute på landet, tillsammans med denna underbara lilla unge.
Men nu ska jag åka vidare till jobbet och köra 11-22. Bara att bita i det sura äpplet... suck!
Ha en trevlig valborg peps!

JUST NU

Hej på er.
Jag ligger placerad i soffan, helt slut efter jobbet.
Robert lämnade mig själv att titta på Champions League, men han lämnade mig mätt och belåten efter en jätte god middag som stod klar när jag kom innanför dörren. Världens finaste!
Som nämnt, är jag trött och befinner mig i en bubbla känner jag. Det blir lätt så när jag jobbar mycket och hela dagarna. Jag går upp tidigt för att hinna träna förmiddagarna för att sedan jobba hela dagen och till sist krascha i soffan till kvällen. Så kommer veckan se ut, åtminstone fram till söndag. Sen återstår två dagar till och jag är ledig.
Något som ändå får mig att landa mjukt i detta är att dagarna går och det innebär i sig att vår flytt och USA-resa kommer allt närmre. Jag kan knappt bärga mig! Jag vill först och främst bara flytta. Det ska bli alldeles fantastiskt!
Köpa inredning! Jag njuter vid bara tanken :)
Hörs peps!
(Det har hänt något konstigt med mina texter senaste tiden. Jag kan inte göra mellanrum mellan mina rader, på så sätt blir texterna i hel helt väldigt kompakta.. funderar på om det är någon inställning(?). Hoppas ni kan genomlida detta. Jag stör mig något fruktansvärt på det!)

Aldrig utan dig

Jag ville bara lyfta fram denna kille.
Min sambo, respektive och bästa vän men också den mest underbara människa jag någonsin träffat.
Jag konstaterade igår, att varför famla i mörker, för att istället hitta den rätte direkt.
Det är precis vad jag har gjort.
Jag kan inte önska mig något annat, något bättre. Han har allt jag någonsin kunnat drömma om.
Jag älskar dig.

Fantastisk kväll

Här kommer lite bilder från igår, som resulterade i en komplett fantastisk kväll!
Dagens som jag utlovade. En jätte charmig klänning jag köpte på Maldivernas flygplats.






Vi, eller min bror(!), gjorde en så sjuuukt god fisk soppa! Riktigt riktigt god!


How wonderful life is, now you're in the world ♥




Lekstunderna var såklart oavbrutna. Underbara unge.







JUST NU

Mycket riktigt, jag sitter bestämt i solen och läser skvaller tidningar och bara slukar solen. Underbart!!
Kladdkakan, fylld och pyntad med bär, står klar på spisen då det blir tre-rätters ikväll och jag fick stå för efterrätten. Det är en middag med hela familjen som tack till mamma & pappa för att vi åkte till Maldiverna.
Jag har ju redan avslöjat vad efterrätten blir men resten får allt vara hemlig! (Man vet ju aldrig om mamma är inne och snokar. Hehe!)
Kameran följer med ikväll och förhoppningsvis kan jag fånga min outfit för kvällen.
Fortsatt härlig dag!

Stick du stygga förkylning

Godkväll!
Det var länge sen jag skrev såhär sent(?). Faktum är att jag nyligen kommit hem från landet, där jag spenderat kvällen, och har just nu inte någon vidare större lust att gå och lägga mig. Inte så snart i alla fall. Robert är på date med sina killkompisar och jag sitter ensam hemma i en mörk lägenhet. Ännu värre vore det att krypa ner i sängen alldeles själv.. vad trist..! Nej, jag hoppas att jag lyckas få hem lite Prison Break-avsnitt jag kan titta på och somna till.
Annars så jobbar på en fruktansvärd förkylning! Den lever sina sista dagar (hoppas jag!!) men det är inge vidare. Jag känner mig bara 70% och jag kan inte längta mer till att få börja träna! Har snart missat en vecka av mitt tänkta träningsschema och det rycker i hela kroppen av rastlöshet och längtan. Men jag får helt enkelt se det som en paus för kroppen. För sen drar det igång igen :)
Påsk var det också snart, eller det kanske är rättare sagt. Den ska firas ledig och med familjen kan man säga i stora drag. Trerätters på söndag till exempel!
Men mer om det i helgen, vidare till Prison Break nu.
Godnatt sen!

Dagens

Dags för möte!

It's a beautiful day

Morrn peps!
Härlig start på dagen, med strålande sol, inte sant? Jag börjar inte jobbet förens klockan fyra idag så jag ska allt se till att ta vara på solen!
Middagen på Karishma (stavade fel sist) i fredags var bra, riktigt bra! Mätta och belåtna gick vi också på en bio.
Lördagen spenderade jag till jobb och väl efter det åkte jag ut till mina föräldrar där jag tittade på fotboll, åt gott och sov över. Det konstaterades att jag bott hemifrån i 4 månader nu, när det för mig känns som nästan ett år! Konstigt det där.. tiden går bra fort ibland!
Nu drar påsk-schemat igång på jobbet och jag jobbar varje dag och mycket. Har dock helgen ledig, vilket är skönt! Då ska det ätas gott med familjerna, min och Roberts :)
Nu ska jag vidare ut i solen innan jag ska göra mig iordning för ett möte.
Headseatet är med, därmed massor av bra musik i solen. Härligt!
Hörs!

Fredag är ändå den dagen som känns bäst

God fredag allesammans!
Jag och Robert testar något nytt ikväll och går till Carisma. Ska vara ett bra indiskt ställe(?). Återstår att se helt enkelt. Kanske att vi hinner med en bio senare, vi får se.
Jag kör på all black med inslag av guld i form av smycken. Nytvättat hår i uppsatt knut på det också.
Såklart att Robert skulle få vara med på ett hörn. Snyggingen himself!

Allt är så härligt!

Åh vilken dag! Jag bara älskar våren, värmen och solen!
Och den lyckans ost som jag är så är jag ledig, vilket jag också var igår, och det ska nyttjas till fullo!
Idag är det tänkt att när Robert kommit hem från jobbet så ska vi lägga beställning på tapeter till nya lägenheten. Något som kommer ge en känsla av att komma liite närmre flytten :) Efter det åker vi troligtvis ut till landet för att njuta av vädret fullt ut genom att sitta ute och bara vara. Läsa på lite om USA kanske.. Jag tar alla tillfällen jag bara kan till att lära mig mer om landet nu för tiden! Till kvällen hade jag önskemål om att gå i affärer och titta på tänkbara möbler. Inte bara ett måste utan också en kul aktivitet.
Igår, ska jag nog lägga till, nyttjade jag min lediga dag något väldigt mycket faktiskt. Jag inte bara tvättade och städade hela lägenheten, jag (tillsammans med syster och Robert) vår-städade våra bilar något så in i bomben. Bytte också till sommardäck (vårtecken!!) och det hela tog nog en fem timmar i alla fall.
Sen dog, näst intill, jag och Robert så fort vi la oss i sängen igår kväll.. eller åtminstone jag. hehe!
Nu ska jag fortsätta på min lunch för att sedan invänta Robert och omfamna denna dag väldigt ömt.
Ha det underbart peps!
Vad tycks om mina nya träningströja förresten?
Pappas gamla tröja från sin basket tid som hittades häromdagen i en garderob hemma.
Kanske är det denna från OS rentav.. Hmm? Tål att frågas! Cool är den!
Rätt nummer har den också! :)

En dröm går i uppfyllelse

Sådär. Nu har jag haft full fart sen klockan 8 imorse och ägnat mig åt tre tvättmaskiner, dammsugning, städning och disk. En klapp på axeln helt enkelt.
Och så är det det här lilla extra som jag går och tänker på, hela tiden, varje minut, varje timme. Det finns i mitt undermedvetna hela tiden. Förresten, läs inte "lilla extra" utan "extra". Faktum är ju att det inte är så värst litet... Det är bara det att jag och Robert har bokat vår resa till USA!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag känner mig sprängfylld av förväntan och längtan och jag nästan skakar av upphetsning av bara tanken. Flyg och hyrbil är bokat för 7 veckor och vi startar i San Francisco för att sedan bila oss ner till Miami. Väl där eller straxt ovanför Miami, i Orlando rättare sagt, ska vi flyga upp till New York där vår slutdestination också är. Allt vi upplever och ser där emellan, blir en bonus, och själva charmen i hela resan.
Jag kan fortfarande inte förstå det. Jag tror jag inte ens förstår vad är för en resa vi egentligen ska göra, det är ingen vanlig semester menar jag.
Faktum är att detta är allt jag har förmåga att skriva just nu. Blir relativt tagen av tanken, känslorna, allt vi kommer att uppleva. USA BABY!!

Det högsta

Ja, jag har nog varit världens lyckligaste idag! Tanken att vi ska åka till USA i sommaren har inte lämnat mig en enda minut. Glädjen rör sig i hela mig! Kunderna på jobbet hade nog också den mest glada expediten någonsin!
Nu är det själva grov jobbet kvar, själva nyckeln till hela resan, att boka flyg och hyrbil. Resten får ta sig dom det kommer!
Kvällen kunde inte heller ha slutat mycket bättre. Hade Malin, Lisa och Kajsa över hos mig då vi åt mängder av tacos och pratade. Alldeles super härligt! Många skratt med tre härliga tjejer! Dom gick precis utanför dörren och det är dags för mig att krypa till sängs. Ska upp om sju timmar och öppna på jobbet. Sen är jag ledig lördag eftermiddag och hela söndag, underbart!
Puss och godnatt!

JUST NU

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VI KOMMER IVÄG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
USA, HÄR KOMMER VI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I ovishetens klor

Vi fick inget svar idag angående Roberts tjänstledighet. Imorgon väntas det komma.
Ett bakslag för min egen räkning då jag håller på att bli ett, näst intill, nervvrak. Jag känner mig så skakis och obalanserad rent känslomässigt, förmodligen på grund av spänning och nervositet inför om det blir en sommar i USA eller en sommar på jobbet.. Det är som om jag får inblick i hur gravida kan ha det med svajande hormoner, humöret kan växla på fem sekunder då jag ena stunden skrattar för att sedan gråta. Obehaglig känsla. Den sitter också någonstans vid bröstet. Som ett tungt lock. Jag tycker nästan synd om Robert som tvingas leva med mig..
Som tur är strålar solen idag i alla fall!
Kvällen spenderar jag till jobb. Kan vara skönt att tänka på annat, på så sätt kommer morgondagen snabbare.
Vi hörs!

It's a wonderful day

Vilken alldeles förträfflig dag!
Kortare sväng på jobbet, lunch och umgänge med Josephine och Linnea at Linneas och Oscars. Jätte kul att bara träffas! Verkligen. Den senare eftermiddagen spenderade Josephine, jag och Robert till att titta på inredning, inredning och åter inredning. Vi har ju gemensamt att vi alla ska flytta! Och jag kan inte få nog. Jag gör ingenting annat än längtar till att få flytta så jag kan inhandla allt snyggt, det som jag idag går och dagdrömmer om.
Men först och främst väntar ett avgörande besked, det som avgör mina och Roberts planer till USA.
Imorgon får vi, förhoppningsvis!, veta om Robert får beviljad tjänstledigt. På så sätt kan vi åka till USA och en dröm går i uppfyllelse för oss, annars blir tiden för knapp. SNÄLLA, LÅT OSS FÅ ÅKA!!!!
Kvällen avslutades med köpmat och fotboll framför tvn.
Nu blir det sängen, mina ögonlock känns tunga som bly.
Puss och godnatt

Goodnight

Jag är trött och går alldeles snart och lägger mig.
Imorgon väntar möte, lite jobb och så mycket härligt socialt umgänge.
Godnatt så länge!

JUST NU

Godmorgon peps!
Har nyligen avslutat min frukost, sitter här och tänker. Tänker på tapeter till nya lägenheten, tänker på USA, tänker på disken som behöver diskas, tänker på min hund (oh, som jag längtar efter henne! Det är helt galet. Var hemma på landet häromdagen och första tjugo minuterna låg jag på golvet, tätt intill henne. Min bruna björn, min Kanel). Jag tänker på den hög med tvätt som jag väntar på att få tvätta. En timme till sen blir tvättstugan ledig och jag kan börja pula lite. Samtidigt vill jag inte skynda på timmarna allt för fort då jag ordnat ledigt från jobbet idag (tack vare Josephine!) så jag kan nyttja dagen till fullo. Till eftermiddagen blir det middag hemma hos familjen Thunell till exempel. Jag får också chansen att tillbringa en hel dag med min andra halva.
Jag blickar framåt mot en skön söndag helt enkelt.
Puss så länge! Vi hörs.

RSS 2.0