Today's




Jag är ingen soldat, jag har inga vapen att ta till, inga korståg jag vill gå.
Ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still, jag fungerar inte då.
Jag är ingen soldat.

Godnatt folk!

Alltid en räddare i nöden



Att känna känslan av lycka, glädje och att känna sig hel - är det absolut högsta.
Man känner sig osårbar och totalt oberörd av allt annat utanför.
   Allt det här känner jag på en plats, på en och samma gång.
Det räcker med att jag tar ett steg över det svarta plastmaterialet sen är jag där och känslorna gör sig påminda.



Innebandyplanen räddar mig, där vill jag vara. 

Just nu


Samhällskunskaps uppsats och en kopp fullkornsvälling.



Senare: Mat från Grekiska kolgrillsbaren hemma hos storebror.
Check!
Vad har ni för er?

Rekommendation


Har ni en mamma, syster, moster, kompis eller vilken tjej som helst som fyller år eller rent av behöver lite uppmuntran rekommenderar jag starkt en behandling hos HannaLouise! Hon är en jätte trevligt tjej med bredkunskap och bra produkter.
Hon håller till i källaren till The Body Shop mitt emot Våghustorget.
Den klassiska ansiktsbehandligen jag fick innebar: rengöring, peeling, portömning, brynplock, massage och fuktkräm - och det var kanon kan jag säga! 
Man får även lite tips på vad man ska tänka på utefter sin hudtyp för bästa välmående och resultat.
   Alla tjejer skulle nog uppskatta en behandling där och det behöver nte vara en present till någon annan, man kan ju alltid skämma bort sig själv någon gång sådär. Jag hade dock turen att få ett presentkort av min omtänksamma pojke :)

Visst ni förresten att det "syns" på ansikte och hår hur man mår?
Och att datorn är en riktigt UV-strålningsbomb som suger ut energin (vitaminerna) ur huden?

Bara så ni vet! :)

Ansiktsbehandling väntar


Godmorgon!
Jag har precis ätit mig en härlig frukost och ska nu byta om för att ta mig in till stan där jag ska skämma bort mig lite såhär på en söndag. Jag har nämligen en tid bokan hos HannaLouise då jag ska utnyttja mitt presentkort på en klassisk ansiktsbehandling!  Så vi hörs sen :)


Skön lördag



Hallå!  Vad gör ni? :)
Förhoppningsvis njuter ni av att det är lördag, banne den som inte gör det!
Jag själv vinkade av Robert vid tåget imorse, han åkte redan vid nio och duktigt nog lyckades vi försova oss. Hela 45 minuter också, klantigt(!) men jag skyller på att klockan inte ringde för det gjorde den faktiskt inte! hehe.
Och jag måste påminna mig om att aldrig mer följa med honom till tåget, vad mycket jobbigare avskedet blev. Usch!
Dagen har jag spenderat till att skriva på min uppsats och kollat på film. 
   Snart är hela familjen samlad här hemma då vi ska laga mat och äta tillsammans, i huvudsak för att göra en sista gemensam grejj då Louise och Carl åker på backpackerresa till Thailand/Malaysia på måndag.
Hela 2 månader, alltså 9 veckor blir dom borta. Så länge har jag och syrran aldrig varit ifrån varandra.. annorlunda men det blir förhoppsningsvis en kanon upplevelse för dom!

Senare ikväll bänkar jag mig givetvis framför EM-kval matchen, Sverige - Portugal.
Ni får ha en bra lördag hörrdeni :)
Puss så länge!

Konstverk



Det här är min brors rygg ni ser. Hans tribal, tatueringen högst upp vid nacken, "förstör" lite men i övrigt är det riktigt proffsigt gjort.
Visst blir man inspirerad?

GE MIG TRÄNING!



Vet ni? Jag hatar den här tiden på året. Tiden då säsongen är över, några cuper/mästerskap/slutspel/ kvarstår och man bara går och väntar på att försäsongen ska börja. Den här tiden suger verkligen! Ge mig rejäla träning för tusan, jag vill svettas, bygga muskler, få träningsverk!
Givetvis kan jag ta tag i träningen själv, vilket jag också ska, men det är ju inte allt för underbart att ge sig ut och springa i detta fantastiska väder som Sverige bjuder på..

Nej, efter Distriktslag SM som väntar 2-5 april, ska jag bannemej börja ordentligt. Gym och konditionsträning - check!
Sen kommer en planerad och strukturerad försäsong.

Friday's


Hallå!
Här kommer första uppdateringen direkt från skolan någonsin, wow...(!)
Imorse vaknade jag med min käraste bredvid mig, vilket bara det är en kanonstart på dagen! Vi tog oss upp på stan där vi i samband med annat åt en underbar frukost på Java. Vilken perfekt morgon!
Efter det lämnade Robert av mig i skolan och här har jag nu suttit sen drygt halv elva och skrivit på min samhällsuppsats.

Senare idag tänkte jag besöka arbetsförmedlingen för att titta över lite sommarjobb. Ikväll hade vi tänkt laga mat hemma hos Bosse, trevligt :)
Snart, om sådär 20 minuter, väntar Mentalträning för min del. Mer uppdatering senare om jag hinner, om inte - ha en kanon fredag!! Det ska i vilket fall jag ha :)

Puss så länge!

Godnatt!


Avrundning på veckan


Jag vill börja med att säga: Grattis älskade lilla unge på din 4 månaders dag!


Det känns som du funnits i hela mitt liv och trots dina 4 månader i livet
har du gett så extremt mycket lycka i mitt liv!

Hur mår ni folket? Visst ska det bli underbart med fredag och helg? :)
Jag har pluggat som ett pucko den här veckan och ser väldigt mycket fram emot helgen, även om den också kommer innebära en del plugg.. men helg är alltid helg och det är heligt! Har även trevliga aktivitet uppbokade under helgen, men mer om det senare.
   Till min glädje kom Robert hem igår efter 2 långa veckor då han gjort högvakten i Stockholm. Dock åker han igen redan lördag morgon så vi ägnar all vår lediga tid tillsammans. Idag lunchade vi till exempel och gick en vända på stan, jätte mysigt!
Imorgon hade vi tänkt oss frukost på Java sen är det skola för min del och senare till kvällen blir det, förhoppningsvis, matlagning och umgänge med Bosse - så som sagt, jag kan inte göra annat än att se fram emot helgen :)

Nu väntar för min del mat framför kvällens avgörande kvartsfinal i innebandy, Falun - Warberg. Sevärt, slå på TV4 Sport för tusan!
Puss så länge!

Vad hände med våren!?



Nog för att soliga vinterdagar är alldeles underbar och helt sjukt fina...




.. men det betyder väl inte att ett helt vinterland ska slå till!? Och det är snart början av April, är det inte dags för lite vår nu va? Kom igen, sjysta då..
Bort med all snö och minusgrader, jag vill ha värme!

Jag älskar för övrigt tisdagar! För tisdagar innebär att jag får umgänga och äta med mina bästa vänner. Det får låta tjejigt med begreppet bästa vänner men dom är helt enkelt så jävla bra! Dom förgyller en hel dag och gör så att allt annat försvinner, allt som gör ont! Tjejer, you rock!

Och imorgon kommer min Robert hem, hurra! :)
Nu är det sängen som gäller för mig, omedelbums.
Godnatt :)


Träning + möte



Möte ikväll angående nästa säsong, förväntas bli intressant!
Anyway snart dags för träning - underbart!


Jag är fit for fight för träning.

Vad tycker ni förresten om mina fantastiska adidas byxor ( och gissa vad jag förbannar Intersport för att dom tagit in byxorna i affär. Nu går hela stan och alla fjortisar runt i dom, tack!) samt nya Puma overallen från Distriktslaget?
Det är bästa livet! :)

Avslutningsvis


Så var ännu en helg över.. och veckan som kommer vill jag helst inte tänka på. Jag har obekvämt mycket att göra just nu. Jag vill inte gnälla och framstå som att jag tycker synd om mig själv, för jag vet att saken inte blir bättre för det, men helst vill jag att de kommande två veckor bara ska vara över.
Det kommande påsklovet v.15 är definitivt efterlängtat!

Dagens eftermiddag spenderades hemma hos Johan där jordens sötaste och charmigaste plutt väntade.
Lilla Alexander, han är snart 4 månader gammal och är redan nu en helt annat bäbis jämfört med tidigare. Han reagerar på olika ljud, till och med på sitt namn och han är bara så "levande" liksom.. han är det finaste - något som verkligen sprider lycka! :)
Senare till kvällen åkte syster, Carl och jag hem för att laga tacos här hemma - en skön söndag, för ovanlighetens skull.

Nej nu måste jag krypa till sängs, vi hörs under veckan!


Dagens mig idag, innehållande:
Svarta jeans leggins, svart t-shirt och nya tröjan från Monkey



Snälla jag ber, inga fler uppförsbackar nu... jag kan väl få medvind åtminstone? suck.
Godnatt.

Skön söndag


Hej på er! 
Jag sitter just nu hemma hos syster Louise och Carl. Jag och Carl har spenderat förmiddagen till att diskutera och analysera Afghanistans situation och historia. En ämne jag funnit mycket intresseväckande faktiskt!
Då Carl är expert och rent av en geek på Afghanistan/mellanöstern och debatt frågor över huvutaget, ska jag använda honom som källa till min uppsats som ska handla om just Afghanistan.

 Nu ska vi bege oss hem till Johan där lille Alexander väntar :)  Som jag saknat honom.
Blir väl till att umgänga lite där sen blir det troligtvis matlagning hemma ikväll.
Jag uppdaterar lite mer då :)
Puss så länge!



Min fantastiske lärare, Carl!

Back on track



Hej folk! Ursäkta för det minimala uppehållet med uppdatering.
Kom hem för en stund sen från Nyköping där det har spelats två träningsmatcher med Distriktslaget - en vinst, en förlust. Godkänt stundtals.
  I torsdags, då jag senast uppdaterade er, var vi Beteende tvåor i Stockholm. Dagen innebar intressanta studiebesök samt en ny väska och tröja inhandlad, härligt! :)
Igår var en splittrad dag men i största del väldigt bra, vilket jag måste tacka mina äldre syskon för. Vi snackade skit över en omgång bowling sen käkade vi god mat hemma hos syster. Väldigt uppskattat :)
Dock har dessa dagar inneburit att jag, för ovanlighetens skull, tvingats gått upp kl.6 varje morgon så imorgon ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon!

Det var en lite kort summering, ska se till att uppdatera bättre och intressantare(?) Vad vill ni läsa om kära läsare?
Nu måste jag bara sova, omedelbums. Godnatt!


Storstaden



Nyligen hemkommen från träningen. Trött är jag och ännu tröttare blir jag när jag tänker på när klockan kommer ringa  imorgon bitti, klockan 06.00.. Halleluja! Ska nämligen till storstaden Stockholm med klassen och parallellklassen. Där ska vi besöka en synagoga och en moské då temat vi håller på med just nu handlar om religion, kan bli intressant(?).
Förhoppningsvis blir det lite shopping också och det är däremot aldrig fel :)

Hela dagen går alltså bort imorgon sen är det fredag vilket innebär helg.. sköönt!
Nu ska jag sova, vi hörs.  Puss och godnatt!

Just nu


Just nu: Mat och knappande på datorn.
Senare blir det träning - det högsta och bästa.


Dagens middag bestående av mummsiga rester från tacopaj samt sallad.

Jag uppdaterar förmodligen ytterligare efter träningen.
Nu måste jag återgå till högen med plugg. Puss!

Ett ord: Plugg


Hej på er! Hur mår ni? :)
Här sitter jag, nedgrävd med instuderingsfrågor i Religion A med ett glas hallon smoothie och knäckemacka med kokt ägg. En salig blandning jag vet, men gott är det! Jag tjuvkikade även lite på innebandyn som gick på tvn nyss, Falun - Endre.

Jaha, med mig är allting bra. Är dessvärre inne i en så kallad "plugg period" nu, måste ägna all ledig tid jag bara kan till att plugga och så kommer det se ut två veckor fram över. Har två uppsatser, instuderingsfrågor samt ett prov som ska förberedas inom loppet av två veckor + lite till..
Det är hårt att ligga på topp men så är det..!  :)  Träningstillfällena i veckorna är tillsammans med och fokuserade på Distriktslaget då vi förbereder oss för SM 3-5 april.
  Vad har ni för er?


Mumma!


Vet ni? Jag är, ännu en gång, inne på att klippa pach! Jag har varit så sugen på det så länge men nu vill jag verkligen göra det! Jag skulle nästan spontant kunna gå iväg och göra det redan imorgon, men samtidigt tvekar jag..
Visst, håret växer ut igen men mitt hår växer inte fort! Har fasiken sparat i över 4 år nu till den längd jag har nu och det är inte mycket att ropa hej för.
 Vad säger ni? Skulle jag passa i en slarvig pach? Hjälp mig övertala mig själv... haha!


Nu ska jag återgå till pluggandet i väntan på att min Robert ska ringa.
Han är i Stockholm nu då han i slutet av veckan ska installera sig på Stockholmsslott för att stå högvakten.. intressant! Kan inte direkt se min ganska oseriösa och "lätt skrattade" pojkvän stå och vara dödsseriös utan att röra en min iklädd lustiga, men stiliga kläder, utanför slottet..! Mycket intressant må jag säga.. haha, nej nu ska jag inte vara sån..!
Förlåt älskling, du kommer säkert vara jätte duktig! 
Ha det så länge hörrni, puss!

Han med stort "H"


Min helg kan sammanfattas med två ord: Perfektion och Lycka.
Och detta tack vare en viss person, som får mig att må så bra genom att bara vara.
För honom kvittar det om det handlar om kilometer, det kvittar att klockan är mitt i natten - för honom är det bara mitt sällskap som spelar roll. Det är det som gör honom så förbannat fantastisk!



Min Robert  ♥

Bara så ni vet,   godnatt :)

Förresten..


Jag kom faktiskt på en sak som är eller rättare sagt var roligt med Melodifestivalen, jag syftar på förra årets succé vad gäller mellanakterna och Björn Gustavsson.


Klockrent, kanske en aning uttjatat, men det var det enda jag kunde komma på när det gäller positiva tankar kring melodifestivalen, annars är det tomt.
Bara så ni vet!  Visst märks det lite att jag har tråkigt? Jag tycker det i alla fall.. (!)
Det där med att rensa garderoben var nog att ta i. Jag tror jag ska borsta tänderna och lägga mig och läsa min bok som jag påbörjade på Maldiverna istället, 19 minuter - en fantastisk bok som jag definitivt kan rekommendera. En kort recension om den kommer så fort jag läst klart den!
 Hej igen för nu!
 

Seg lördagkväll


Hey folks!
  Jag uppdaterade er kort angående min kväll igår och den var alldeles perfekt, jätte mysig! Jag och Robert lagade oss riktigt god mat och bara uppskattade att vara i varandras sällskap igen efter nästan två veckor.
Imorse tog vi oss en välförtjänt och skön sovmorgon innan vi gick upp för att äta frukost och sedan bege oss till Marieberg. Väl där inhandlade vi in nya saker båda två, jag fyndade lyckligtvis en jätte söt vår/sommarjacka på H&M samt lite nya underkläder och två tröjor. Bilder kommer förhoppningsvis inom kort..
På tal om H&M beställde jag även hem lite grejjer från deras hemsida idag:


En liten söt väska, dock beställde jag den i kastanjebrun.


En korall färgad BH med tillhörande trosor


Sen tittade jag även på den här tunikan men den var slut.
Får hoppas den kommer in i butik istället, visst är den söt? 
Annars kan jag alltid sno den av Josefin som redan har beställt sig en, hehe!

Kvällen har jag spenderat till tv-tittande och tacopaj. Nu funderar jag faktiskt på att rensa min garderob.. fick ett litet ryck till att göra det. Eller så lägger jag mig framför Twilight, jag får se. Vad gör ni?
Dum fråga kanske, ni har väl dom flesta av er kollat på Melodifestivalen gissar jag? Jag för min mening tycker det är ett av årets tråkigaste och mest tragiska program.. jag ser helt enkelt ingen vits med det hela. 
  Nej nu vill jag göra något, känner mig en aning rastlös. Vad gör man en lördag 22.15? Hmm..
Ha det så bra ni så länge!

Let's talk about fredagsmys



Inomhus grillning

+


Ungsbakadpotatis

Samt en grön härlig sallad och färsk fruktsallad i kylen.
Och givetvis sällskap av min käraste - där har ni min fredag.
  Så, vad gör ni?  :)

Puss!

Fredags vibbar en torsdag


Hallå :)
Nyligen hemkommen från Josefin. Alltid lika skönt att komma hem till henne och familjen Nilsson, bättre extra familj får man leta efter som jag brukar säga!
Som jag nämnde tidigare hade vi en framför-tvn kväll innehållande tv-tittande (givetvis) samt baguetter med räkor, ägg, gurka, ost och kladdkaka och massor av Lillebror Bästa Kolablandning - lite fredag känsla sådär. Mycket uppskattat!
  Tack kära vän för ikväll, jag gissar att du läser det här :)

Tillbaka till Michael Jackson snacket. För er som missat det ska Michael ha 10st konserter i London i sommar, vilka kommer bli hans sista! Tänk att få se The King live, det skulle slå en hel del tror jag, utan tvekan!
Läste i Expressen att biljetterna skulle ligga runt 600-1000kr dock har jag inte hittat vart dom säljs, om dom över huvudtaget har släppts!? Hittade konstigt nog några annonser på Blocket, där man sålde biljetter för 1800kr respektive 3000kr. Men hur ska man säkert veta att det inte är puckon som säljer falska grejjer?
Nej jag vill hellre köpa på det "säkra sättet", via ett företag eller ombud. 
Konserterna äger i vilket fall rum i London på 02 Arena som verkar vara ett grymt mäktig ställe. Vore det då inte komplett att befinna sig där på plats..  Men det här är förmodligen ytterligare en av mina "drömmar" som sakta kommer rinna ut i sanden.. eller?


02 Arena London



  Nu ska jag slå in min kärastes presenter. Imorgon blir det till att fira hans 20års dag i efterskott, då han fyllde förra helgen.
Vi kommer troligtvis laga något gott och bara ha det bra :) 
Så godnatt för ikväll! Jag hoppas allt är bra med er!
Puss

Nej, ge mig det här!


Nej nu vet jag vad jag vill ha..
En biljett till en av Michael Jacksons avskeds konserter i sommar!

Jag skulle göra väldigt mycket för att få åka och se honom live!
Men mer om det ikväll, jag hinner inte skriva mer nu. Ska nämligen åka hem till Josefin snart, vi ska ha en ligga-hemma-hos-Josefin-framför-tvn-kväll ikväll! Det tycker jag om, det var länge sen nu men ikväll är det dags :)
Hon har tydligen gjort en överraskning till mig, en kaka ryktas det om.. Mums!

Jag skriver mer ikväll, hej så länge!


The King

Ge mig för tusan, jag vill ha!


Just nu längtar jag starkt efter tre saker:

Maldiverna

Gymmet

Vår/sommarkänslor

Tre enkla saker jag så fruktansvärt mycket längtar efter. Så svårt ska det väl inte vara?
 

Ikväll har jag bara tagit det lugnt då det är min "lediga" dag i veckan, alltså ingen träning.
Jag har precis avnjutit en kopp fullkornsvälling och läst om fosterdiagnostik - ett ämne jag ska skriva en naturkunskaps uppsats om.. jippie!
Men nu tror jag att jag ska sätta mig och bläddrar lite i nya H&M katalogen :)  Sen blir det till att somna framför tvn, härligt!
  Vad har ni för er?


Puss och godnatt från mig!


Fjärde bäst i hela landet



Guldet var ett stor kliv. Något sådär lite för stort kliv kanske.
Men en fjärde plats som betyder fjärde bäst i hela Sverige i sin årsklass, är enligt min mening helt klart godkänt!

Och återigen någon, tack för beröm och matchens lirare!

Just nu




En halva, en enda tom halva. Inte bra alls.

SM, Hudiksvall 2009


Idag bär det av, SM-slutspel i Hudiksvall väntar.
Vi möter Umeå RIG i semifinalen imorgon kväll, kl 18.00.
Vi kommer ha folk på plats som live bloggar och håller er uppdaterade så följ oss gärna på Kumladam.blogg.se eller via innebandy.se.

Motivation. Stabilitet och Styrka - är vad jag tar med mig till planen, samt dessa ord som suttit uppe hela veckan runt om i huset.. mina egna så kallade motivationslappar.





Vi har ingenting att förlora tjejer, nu fan kör vi! Jag tror på oss!
Önska oss lycka till.  

Gårdagens shopping


Hallå! Vad gör ni? :)
Jag tänkte precis ge mig ut i slasket och gå en promenad men jag ville visa er vad jag köpte mig igår!


En grym kill t-shirt från H&M


En ur söt tunika från H&M


Ljusblå och vit randig tröja från Kappahl


Och så det mest underbara, nya härliga converse och tygskor från Åkes.
Dock fann jag en orange(!?) fläck på conversen som jag jag givetvis ska lämna tillbaka snarast.


Jag köpte även en av Roberts presenter.. De övriga som återstår är under arbete :)

Nu ska jag som nämt springa ut på en promenad, efter det väntar mat och träning!
Hej så länge! :)

Framtids tankar



MSR-programmet, Management in Sport and Recreation.
Ett program för den som vill utveckla en förmåga att kunna planera, leda och utveckla en verksamhet inom området sport som leder till arbete inom företag, myndigheter och organisationer. Man kombinerar företagsekonomi, idrott, medie- och kommunikationsvetenskap samt rättsvetenskap. Man kan även få chansen att läsa sina studier utomlands på universitet i länder såsom bland annat Australien, USA, Canada och Tyskland.

  Jag tyckte det här programmet lät väldigt lärorikt och vettigt! Samtidigt lite avskräckande då jag förstod det som att det var mer planering än agerande. Alltså mycket organisering, planering, möten och så vidare..

Tränarprogrammet.
Detta program är nystartat och får sin första kull till hösten. Programmet vänder sig till den som vill arbeta som profesionell tränare/rådgivare med uppgift att planera, leda och utvärdera olika former av fysisk aktivitet för specifika målgrupper (elitidrottare, äldre, motionärer, ungdomar). Tänkbara arbetsplatser är inom gym- och fitnessbranschen, idrottsförbund/idrottsförening eller inom näringslivet.
Man läser bland annat beteendevetenskap med idrottpsykologi, coachning, mental träning och träningslära.

  Det här är i dagsläget ett program i min smak. Det ska bli intressant att se intagningspoängen samt höra vad den första kullen har att säga om programmet! Det verkar ha ett väl genomtänkt upplägg och en bra kombination av intressanta kurser och mycket praktiska uppgifter.

Det var dom presentationerna jag besökta idag på universitetet. Samtidigt som jag vill plugga träning och hälsa så vill jag få kunskap till att hjälpa och rädda människor. Jag vill till exempel få ut invandrare från sina gömmor runt om i landet och hjälpa dom in i det svenska samhället, visa dom att det faktiskt finns ett liv för dom!  Jag vill också resa runt i världen, gärna Afrika, och uppmuntra barnen där till att bli till det bästa dom kan bli. Hjälpa dom uppfylla sina drömmar och leva sina liv. Det är en riktig dröm jag har!  Samtidigt drömmer jag om att leva en stund av mitt liv på Manhattan, New York. Också på en ranch i Australien.. dock känns dom drömmarna väldigt långt borta i nuläget.
 Idag är det svårt att säga, man får helt enkelt se vart framtiden tar mig..!

Mitt i lugna veckan


Hey folks!
Mitt uppe i lugna veckan var det då, mycket riktigt. Lugn men lång dag igår och idag men kvarstående dagar av veckan ska jag inte klaga på. Imorgon är jag "ledig" då vi ska få chansen att besöka Universitetsdagarna, ska även inhandla mig lite nya kläder som jag letade på idag.
På torsdag har jag två bekväma lektioner, på fredag tar jag ledigt på grund av resa till Hudiksvall.
   Ja visst ja Universitetsdagarna, ska bli ganska kul faktiskt, intressant framför allt. Jag är inte helt hundra på vad jag vill gå på för presentationer ännu men det lutar lite åt Hälsoutvecklingsprogrammet och Management of Sport and Recreation, bland annat. Ska se till att uppdatera er imorgon om vad det blev till slut och hur det var :)
  Vad konstigt det känns att tänka så långt som till att studera på universitetet, lilla jag som bara går i tvåan för tusan! Jag vet knappt vad jag vill göra eller jobba med i framtiden.. men vi får se, förhoppningsvis blir jag lite inspirerad :)



 För övrigt väntar en full träningsvecka med sikte på helgens SM-slutspel. Ska också se till att fixa med Roberts 20-års present i veckan då han fyller på lördag! Kan givetvis inte, även om jag hemskt gärna skulle vilja, avslöja något eftersom han läser denna blogg.. HA, synd för dig älskling!  hihi :)
Alldeles nu har jag precis avnjutit en kopp fullkornsvälling och jag är så förbaskat trött så jag tror faktiskt jag ska göra mig klar för sängen.


Puss och godnatt!


Helgen



Hej på er!  Hur mår ni? Haft en bra helg? :)
Min helg har definitivt varit bra, extremt bra måste jag säga! Har tillbringat den i stort sätt tillsammans med min käraste Robert. Vilken glädje och känsla det var att slänga sig om hans hals igen i fredags efter tre veckor, shit vad glad jag var :) Snacka om att jag aldrig skulle palla distansförhållande..!
  Vi spenderade i alla fall fredags kvällen hemma hos honom i tv-soffan. På lördagen såg jag honom och Axberg spela match och senare tittade vi på mitt Kumla. Kvällen spenderade vi en stund hos Bosse då vi köpte med oss mat från Pacos och satt och snackade lite.
Idag har vi inte gjort allt för mycket, träffat bror min och lille Alexander. Älskade unge, han är så jäkla söt! Jag kan nog inte vara en stoltare faster :)  Men i och med söndag så var det dags att skiljas åt igen, jag och Robert, den här gången för två veckor.. suck. Återseenden är härliga samtidigt som avskeden är hemska, jag säger då det.. Vad har ni haft för er?

Veckan som kommer ser rätt bekväm ut. Vanliga skoldagar måndag, tisdag och torsdag. Onsdag är det Universitetsdagen, ska troligtvis dit och titta en sväng. Se om man kan få insperation till framtiden :)
Fredag måste jag ta ledig då laget åker till Hudiksvall för att spela Innebandyfesten. Så det blir 180% fokusering och satsning den här veckan på träningarna.. underbart!


Dagens mig


Jag har världens "vackraste" och finaste brorson.
Dock kan hans min diskuteras.. haha!

Nu ska jag krypa till sängs med en varm vetekudde under täcket.
Sov gott!
 

RSS 2.0