En vecka kvar!

Sol vind och vatten, höga palmer och djuuupa haaav
det är min drömmar vävda av!

Drömde jag?

Så har man landat i verkligheten igen, efter en helg i ingenmansland, i atomsfären att bara vara.
Så bra vi haft det! Jag är super nöjd!
Efter att ha kollat innebandy och handlat så blev det korvstroganoff till middag och resten av kvällen spenderar vi i soffan. Tittandes på Solsidan och annat. Ja, vi söndagar oss helt enkelt.
Imorgon är det start på en ny vecka och vår sista vecka innan solen och värmen. SÅ underbart!!
Puss så länge

Bara oss

Alldeles snart sticker jag och Robert på mys weekend på Loka Brunn, övernattning och allt. Guud så skönt:)
Mobilen lämnar jag hemma så räkna inte med att nå mig förens imorgon. Här ska njutas fullt ut!
Men först ska vi hälsa på en nytt litet liv som kommit till världen, Robert brorsdotter Vintra.
Ha en bra helg!

Hey ho, it´s friday!

Puuuh! Vilket pass! Mina ben känns redan alldeles möra.
Men skönt var det! Det var länge sen jag svettades så mycket i 55min nonstop.
Nu har jag precis ätit mig en stor portion lunch och ska snart ta en lång dusch innan jobbet. Sista stängningen denna vecka och sen väntar en mys helg tillsammans med min man. Underbart!
Förresten kliver just den mannen, min Robert, innanför dörren snart och då ska jag pussa sönder honom :)
Trevlig fredag allesammans!
Puss

JUST NU

Nu sticker jag och kör ett spinning-pass tillsammans med två pärlor från jobbet.
Nu kör vi!

Ett steg på vägen

Jag kan inte låta bli, trots att det är sånär sent och jag behöver sova efter jobbet..
Jag kan inte låta bli för det killar så i magen, av förväntan och längtan!
Idag hade vi vårt första möte med ett resebolag där vi pratade lite löst om planering, budget och pris för min och Roberts USA tripp. Underbart! Ett leende sprids över mitt ansikte av bara tanken!
Ett litet steg på väg åtminstone :)
Nu måste jag sova.
Night peps!

En trogen vän

Vet ni vad jag (dels) saknar med att inte bo hemma?
Min hund. Att ha en hund.
Det slog mig idag när jag promenerade till gymmet. Jag mötte en och annan hundägare och kände en stark känsla av avund. Jag saknar att ha konstant sällskap, att gå ut och promenera varje dag, att kunna borra ner ansiktet i den mjuka pälsen, att brottas med någon på fyra ben.
Dags för jobb.
Puss så länge!

Snart så, om två veckor så

Om två veckor idag går taxin, går flyget som tar oss till paradiset, värmen, havet, en bättre del av livet.
Men först ska jag gå in i en bubbla med jobb. Jag jobbar kväll hela veckan som därmed innebär samma rutiner för varje pass. Vi får se hur länge jag klarar innan jag vill kräkas.
Det bästa är att jag har två saker att se fram emot -Loka brunn i helgen och paradiset om två måndagar. I loooooooove it!

Min söndag

Hej peps!
Underbart väder, inte sant?
Jag skulle så gärna vilja göra en vinter-utflykt när det är sånt här väder.
Gå ut och gå i naturen, åka skridskor (om inte ännu bättre snöskoter), ha med sig en ryggsäck packad med god saker för att sen också spendera en stund framför en öppen eld. Mysigt!
Istället fick det bli en kortare promenad för min del i utkanten av stan och nu lagas det mat. Kött och potatis, rostbiff och pressad potatis med sparris för att vara exakt. I eftermiddag väntar match, en viktig sådan mot Forsby och jag gör allt för att få de bästa förutsättningarna.
Det var allt för nu.
Puss så länge!

Love the weekend

Jag avslutar en lång arbetsdag med god mat på Kolgrillsbaren tillsammans med min respektive, Louise och Carl.
Mycket bättre går alltså inte.
Trevlig helg peps!

Hemma på landet


Imorse kände jag mig som en enda stor säck potatis med förkylningen tjock i näsan och med tungt huvud men efter en lång promenad ute på landet med mamma och hund så har jag piggnat till!
Trodde jag skulle spendera dagen i sängen men då jag kände stort behov av sällskap beslöt jag för att åka hem till landet. Ärligt talat så längtade jag skarpt efter mamma och känslan av att gräva sig ner i min labrador kompis mjuka päls.
Här ska jag nu bli bjuden på lunch, tonfisk röra - mumma!, och senare ska jag hjälpa mamma med lite saker innan vi åker och tittar på basket. Mysigt :)

JUST NU

Morning!
Ska alldeles snart ta en promenad ner till Café Java där en frukost tillsammans med Malin är inbokad.
Ett litet avsked då hon åker till Thailand imorgon och några veckor framåt, den lyckosten. En annan längtar fortfarande som en tok eller hur var det..?
Hörs!

Round it goes

Hej på er!
Snygg rubrik jag hade i mitt tidigare inlägg.. "Uppe med tummen", vad tusan är det? Haha!
Givetvis ska det stå: "Uppe med tuppen".
Robert och jag sitter placerade i soffan, tittandes på Champions League och mina ögonlock är riktigt tunga. Jag är jätte trött! Men går jag och lägger mig nu blir det upp tidigt imorgon, ja samma visa som imorse. Det blir som en ond cirkel detta.. Å andra sidan ska jag upp och öppna på jobbet imorgon så det blir upp tidigt i alla fall.
Idag har jag i alla fall varit duktig och storhandlat, alldeles själv. Sen spenderade jag en kort stund med stora syster och resten av dagen tillsammans med min respektive.
Nu slocknar vi båda här i soffan snart, dags för sängen.
Puss och godnatt!

Uppe med tummen, näst intill

Morning peps!
Mycket riktigt, jag är vaken nu trots att jag är ledig idag.. Jag måste ha en inbyggd klocka i min kropp som väcker mig efter 8timmar, max 9timmars sömn och det kan förvisso vara skönt att vakna och ha känslan av att ha sovit färdigt men somnar man innan klockan elva på kvällen då blir konsekvenserna att man vaknar 8 1/2 timmar senare, det vill säga halv åtta. Jag har legat och dragit mig och lyssnat på morgonpasset sen dess. Snart blir det nog en lång frukost med NA och havregrynsgröt i högsta prio.
Jag och Robert firade inte, och har aldrig firat, alla hjärtans dag men av en ren slump råkade vi boka en grejj igår som blev lite som en alla hjärtans dag present till oss båda. Vi bokade in en övernattning på Loka Brunn! Och vi slog på stort, vi valde det paket där fri tillgång till deras spa ingår, där vi får varsin valfri behandling på 60min, tre-rättersmiddag, frukostbuffé, lunch buffé och allt där till det vill säga naturen, omgivningen, designen. Jag har själv aldrig varit där men har bildat en uppfattning utifrån bilderna på deras hemsida att det är väldigt fint!
Som jag längtar!
Vi befinner oss i den tiden på året då vintern känns som längst. Snön har kommit tillbaka, kylan har kommit tillbaka(!), halkan är tillbaka och man verkar inte se något slut på det. Därmed befinner jag mig i den tiden på året där jag längtar till solen, till värmen, till havet, till Maldiverna och om tre veckor idag är jag där!! Jag och heela min familj, 8 fantastiska människor. Jag kunde inte längta mer!
Visste ni förresten att när vi är små foster, i mammas mage, bildas det gälar på oss?? Det visste inte jag heller men det förklarade en läkare för mig igår och det låter helt galet! Eller har jag fel?
Jag misstänks hursom ha en missbildning, en systa, där dessa gälar egentligen skulle ha varit eller där dom varit så att säga. Kan någon av er bekräfta detta så vore jag glad för jag tvivlar då ganska starkt..
Nu blir det frukost, magen kurrar. Puss!

Fin söndag

Mätt och belåten var det här, jajjamensan!
Dagen har formats till en perfekt och skön söndag med en fin kombination av innebandy-tittande, god mat och kort stunds lek med min älskade brorson. Idag fick han mig att skratta bara av att själv skratta. Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen. Det är härligt, ren lycka.
Ren lycka är också mannen som ligger bredvid mig här i soffan, lyckan i människoform.
Jag är så glad och tacksam som har en kille som han, gör vilken dag i veckan som helst till den bästa, min robert, världens bästa!
Idag hade jag på mig en av mina nyare tröjor, en Wera tröja från Åhlens. Tunt skön med en snygg dragkedja längs hela ryggen. Älskar också mina charmiga örhängen jag hittade längst ner i smyckeskrinet.
Tillbaka till fortsatt söndagsmys.
Puss så länge så hörs vi!

JUST NU

Hemgjord lasagne och sallad i väntan på Solsidan.
Grymt!

Förvriden självbild - icke!


Jag skrev för lite mer än ett år sen om hur jag kände mig som en enda stor knut. Hur mitt inre gjorde uppror och ingenting kändes riktigt kontrollerat och stabilt.
Allt som behövdes var att knyta upp alla knutar, och nu ser jag allt så mycket klarare.
Jag kan se på livet från ett annat perspektiv och vara stolt över mig själv.
Vara stolt över att jag väger några kilo tyngre, vara stolt att jag vuxit tillbaka i mina kläder, vara stolt över att mitt inre inte längre arbetar mot utan för, samtidigt som det har tiden och orken att leva här och nu.
Ha förmågan, möjligheten och kunskapen att inte släppa in onödig stress och energi för att göra det jag faktiskt vill göra.
Allt detta tack vare min familj, som vågade säga till och sätta stopp, för att ha stöttat mig oavbrutet.
(Också tack vare ytterligare en person som gav mig rätt nyckel till dörren ut. Henne får jag inte glömma.)
Jag är så fruktansvärt stolt över detta, faktiskt, och ser det som en enda stor lärdom.
Jag är stolt över att ha lärt mig att se hur vacker jag är nu jämfört med för ett år sen. Då jag faktiskt upplevde mig själv som vacker och stark. Jag är stolt över att ha lärt mig att jag är vackrare som jag är idag än att se ut som ett urholkat, tunt, skal.
Jag ville bara få detta nedskrivet, få det sagt. För jag vill så gärna att många andra tjejers små hjärnspöken ska försvinna, för dom finns inte. Man borde säga åt dom: "Stick du stygga spöke, för du finns inte", eftersom det är vi själva som skapar dom. Jag valde att inte bli ett hemsökt bo för hjärnspöken. Istället valde jag att kombinera den fina villan, mitt yttre, med en fantastiskt, givande och levande inredning, mitt inre.
För varför spilla livet på att putsa på fasaden när insidan ruttnar bort?

Framtiden, här kommer jag!

Jag kände mig för en kort stund som ett litet barn, uppspelt som på julaftons morgon och med ett enda stort leende som sträckte sig längs hela min ansiktsbredd. Tack, någon, för alla fantastiska och trevliga människor som finns där ute!
Wow, det här gjorde verkligen så att min inspiration tändes till! Jag är så glad!
Från och med nu ska jag bara göra sånt som gör mig gott, som jag vill och känner för.
För att det ska ge mig den bästa grunden till att bli det bästa och högsta jag hittills drömt om!
Framtiden, här kommer jag!

Äntligen hemma

Så har jag, äntligen, avklarat mina 11 timmar på jobbet. Skööönt!
Dagen i sig går väldigt fort, så länge man har kul arbetsumgänge!, men mot sentimmarna en sådär 3 timmar innan stängning då går det segt. Riktigt seegt. Då är det lördagsgodis, bra fotboll, öl och melodifestivalen som gäller för svenska folket. (Förresten, angående melodifestivalen, jag kunde inte bry mig mindre!)
Nu har jag krupit ner i sängen, under täcket, för att avverka ett och annat Prison Break avsnitt.
Somna får jag göra själv, då sambon är ute på trevligheter, och i hopp om att raggarrundorna inte blir allt för långvarande och högljudda.
För att återspegla gårdagen kortfattat så hade det kunnat blivit säsongens hittills skönaste seger,
men som slutade i en oavgjord och rättvis kamp.
Imorgon väntar kanske en inte lika så snygg revansch i DM-finalen(?). Men imorgon väntar nog sovmorgon och god mat till morgondagens fotboll? Ja tack!
Puss peps! Sov gott :)

Match-fredag

Ikväll blir det inget fredagsmys för min del, helt andra känslor för att vara exakt.
Derby mot ÖSK, ett viktigt sådant. Vill och kan inte säga mycket mer än så.
Bara att jag är så sjukt taggad att nerverna rycker i hela mig och adrenalinet redan pumpar med två timmar kvar till match start.
Det ska bli en kul kväll helt enkelt!
Imorgon blir det 11h jobb så vi hörs under helgen.
Puss så länge!

Långt eller kort, det är frågan?

Hej på er!
Har hittills haft mig en riktigt skön (ledig) dag.
Spenderade förmiddagen på gymmet för att sedan äta god lunch innan jag sprang med tvätt och härjade med dammtrasan i hela lägenheten. Nu återstår bara att dammsuga varenda liten kvadratmeter för att sedan ta en dusch.
Robert kom med ett bra förslag att tvätta bilarna, vore rätt bra i och med min effektivitet idag!
Ikväll blir det mat och fotboll tillsammans med Roberts kusin Filip. Härligt!
Kolla så snyggt jag får upp håret nu! Jag har saknat att kunna slänga upp håret i en knut/tofs.
Jag gillar det korta, skarpt!, men är sugen på axel-långt. Om det bara kunde växa fortare?!
Hörs!
Puss!

RSS 2.0