Uppladdning


Så var det dagen här, den sista dagen på året.
Jag skulle vilja men skulle nog inte vara särskilt duktig på att analysera och sammanfatta året som gått. Ni vet inget nämnt inget glömt..
Jag har haft ett lärorikt, hårt, underbart och fantastiskt 2008.
Maldiverna, New York, sommaren och innebandy säsongen 2008 kommer dock alltid att finnas kvar.

 Just nu är det uppladdning för en lång kväll tillsammans med människor.
Min älskling står och gräver i garderoben efter kläder, man skulle nästan kunna tro att han var den feminina av oss.. hihi :)
Själv är jag klar med mitt, vi ska ta bussen till stan senare till min systers lägenhet där vi ska göra oss i ordning.
Kvällen styrs vidare hem till Bo där det blir mat och umgänge med lite nytt folk, i alla fall för min del. Till tolvslaget blir det järntorget - sen är jag öppen för förslag  :)

Jag önskar er en trevlig kväll och ett gott nytt år. All lycka till er alla! 
Jag ska inte lägga mig i men ett tips från coachen, kom ihåg: Alkohol är galet överskattat. Ta hand om er själva och varandra.

Jag lovar inte att jag hinner lägga upp kvällens outfit ikväll, annars blir det givetvis en annan dag.
Här är lite uppladdnings musik, enjoy!



GOTT NYTT ÅR!
Puss!

Det lilla sista av året



Hej people! Vad har ni för er? :)
Jag har precis ätit mig ett mål mat, quornpytt stektägg och sallad. Mumma! Kollar även Extreme Home Makeover, det program som man alltid får gåshud av och fäller en och annan tår till..!

Lägret tillsammans med distriktslaget gick bra, skönt att få träna igen! Jag har inga förväntningar på våran insatts i SM i april men jag ser fram emot själva cupen i sig..

Imorgon, nyårsafton. Att det gått ett helt år redan, helt galet!
Jag ska i alla fall, tillsammans med min käraste, på middag och fest hos vår vän Bo. Till tolv slaget ska vi till järntorget för att se Örebros gigantiska fyrverkerier och träffa massa annat folk. Ska bli riktigt trevligt, ser verkligen fram emot det :)
Vad ska ni göra?  Ses vi kanske i city?  :)

Jag ska försöka se till att slänga in ett inlägg imorgon och såklart visa upp min nyårs outift  :)
Nu ska jag slänga mig framför tvn och vänta på att min Robert kommer hit och gör mig sällskap.
Sköt om er. Puss!

 

Lite spontant sådär



Jag saknar dig och din närhet.

Uppskattad ledighet


Hey allihopa! :)
Vet ni, det är verkligen underbart med att vara ledig! Man tar verkligen en dag i taget. En sak som är väldigt skönt är att man "glömmer bort" vilken dag det är, det märks liksom inte på dagen i sig.
Som idag tillexempel, i vanliga fall avskyr jag söndagar men idag har jag inga söndagskänslor alls utan det känns mer som en torsdag eller fredag.  Superskönt i alla fall tycker jag :)

  Dagen har jag spenderat tillsammans med min kära vän Josefin. Hon kom hit redan igår eftermiddag och har varit mitt sällskap tills idag.
 Mycket trevligt, allitd lika kul att träffa henne :) ♥
Vi tog med oss hos min kära mor som körde oss till Marieberg under förmiddagen, där jag beställde hem en ny mobiltelefon.


En Sony Ericsson W890i blev det, fina grejjer till ett bra pris!
Det är väl konstigt vad fula mobiltelefoner det ska finnas nuförtiden.. allt ska vara så fläschigt och över-pimpat. Jag kan låta en aning gammalmodig men nej, enkelt och snyggt ska det vara.. i alla fall den här gången :)

Imorgon är det Distriktslagsläger som gäller. Ska träna och övernatta i Askersund, skönt att få träna igen och känna på golv och boll. Det är något jag saknat den här veckan!
På tisdag blir det sista vaccinationen inför Gambia och lite plugg förmodligen.

Vad har ni för planer för nyår? Något kul som händer? :)

Ni får ha det så bra, jag och mamma ska snart åka och handla.
Puss! 

Bildsammanfattning


Hej på er!  :)
Här kommer lite bilder som sammanfattar min julhelg. Enjoy!

Julafton:


Alexander och pappa Johan



En och annan promenad har det även blivit i solen och vinterlandet. 
Ibland uppskattar man verkligen att man bor på "landet".. är det någonsin såhär fint i stan?




Och så min lilla björn och pärla, Kanel



Jag hoppas ni fått många klappar och ätit gott i jul.
Jag själv hade ingen stor önskelista alls i år men väldigt varierad. Jag fick mig bland annat presentkort, bestick, pilatesboll, pengar och sen lite smått och gott.. :) 
Nu väntar nyårsfirande om några dagar och jag tycker mig vara taggad till max, härligt! :)

Det var allt för nu. Puss med er så länge!

Mellandagarna


Hej folks! Hur mår ni? Haft en bra jul hittills? :)

Jag tänker inte dra min jul i en stor historia utan jag har haft en väldigt bra jul med underbara presenter och sällskap!
Tack för allt familjen ♥

Idag har jag och min Robert gått på stan och spanat bland rean. Dock blev det inga fynd.. måste erkänna att jag är inget stort fan av mellandagarna på grund av allt folk, stressande och köande. Men jag klagar inte över att hitta något på rea :)

Alldeles snart ska jag åka in till min bror, ska äta gott där och pussa på lilla Alexander.
Vad har ni för er?  :)

Bilder och julklappar lovar jag att uppdatera er med så snart som möjligt. Kanske redan imorgon :)
Nu ska jag åka, sköt om er!
Puss!

Från mig till er alla



En Riktigt God Jul Allesammans!
Hoppas ni får en underbar dag tillsammans med era käraste!

För mig väntar en dag med mat, Kalle Anka och julklappar med min älskade familj.

God Jul! :)

Julgranspyntning


Hallå!  Nu är det inte långt kvar hörrni, snart är det bara imorgon kvar till julafton :)
Det är sjukt vad tiden går fort egentligen, det konstaterade jag och tjejerna idag. Det känns som det inte alls var länge sen man firade in 2008 och om knappt en vecka är det ännu ett nytt år... sjukt!
Får för övrigt tacka tjejerna för en trevlig dag och fina presenter :)

  Imorgon väntar en jätte mysig dag. Ska ta en välförtjänt sovmorgon, äta lång frukost och spendera förmiddagen till något vettigt, vad vet jag inte än. Innan lunch ska jag ta en rejäl joggingtur och på eftermiddagen kommer syster och bror hit och hela familjen plus min käraste Robert ska äta och umgås tillsammans. Det ser vi fram emot!

Vad har ni för er såhär dagarna innan jul? Färdig pyntade å allt?
Vi pyntade våran gran nu ikväll så nu är våran gran officiellt jul pimpad!



Nu ska jag krypa till sängs. Godnatt! :)

Snart kommer tomten


Hej på er!  Allt väl? Haft en bra sista advent?
Jag har precis slutfört mitt inslagande av julklappar så ni är alla färdiga för att läggas under granen! Ser fram emot när granen är klädd och när klapparna ligger under den, då känns det som jul, på riktigt!
   För att kortfatta dagen har den varit lyckad och rolig! Hade som sagt julavslutning med laget som innebar en utmaning, en poängsamlar tävling. Vi fick ett ca tjugotal olika uppdrag som skulle utföras, vilket i sin tur gav olika poäng (beroende på svårighetsgrad) Vi begav oss in till city i Örebro och gjorde helt sjuka grejjer som t.ex. pooserade i ett skyltfönster, gick ett luciatåg i likkistan, sjöng en julsång för minst 5 människor, hitta ett jesubarn i en krubba, hitta en levande tomte och så vidare... som sagt helt sjuka saker men kul var det!
Förstås blev det julklappsbyte genom det klassiska "julklappsspelet" och mat.   Mycket trevligt! :)
Tyvärr blev det inga bilder tagna, jätte ledsen för det. Är dålig med bilduppdateringen, skit tråkigt jag vet men jag ska bättra mig!

Imorgon blir det lilla julafton för min del. Sikken lyx va? :)  Jag, Josefin och Tanja ska nämligen ha vårt lilla julklappsbyte! Och så ska vi käka lunch och mysa tillsammans!

Vi rör oss alla in i jul gungningen and I'm lovin it!!
Nej nu ska jag sova. Joggingtur innan frukosten imorgon, härligt!
Sov gott!

Fjärde och sista advent


Godmorgon på er!
Jag tror jag är ganska ensam om att vara uppe såhär tidigt en söndag. Det kändes i alla fall så när jag gick hem från bussen halv nio imorse. De flesta hus var släckta, julpyntet var det ljus som lös i fönstrerna. Det var i stort sätt tyst, det enda ljud som hördes var någon enstaka bil som körde förbi på "motorvägen" och skallet från en hund från andra sidan sjön. Det var som om hela världen stod still och det var så himla vackert ute! Det enda som fattades var en decimeter snö med lite pudersnö på och någon minusgrad kallare, det hade gjort allt komplett   :)

  Har haft ganska fullt upp tills nu, därmed anledningen till att jag inte skrivit. I fredags gick jag som sagt på stan med mina käraste vänner. Det resulterade till en toppen dag och lyckligtvis hittade jag kläder till julafton samt nyår! 
Jag är något tveksam till om jag ska avslöja för er vad jag ska ha på mig men jag tror jag överväger till att visa er, dock en annan dag :) 
  På fredags kvällen firade jag och Robert våran 3 års dag och då allt var en överraskning för min respektive så kunde jag inte avslöja, redan i fredags, vad vi skulle göra.
Först utmanade jag honom på bowling på Strike och den jämna och spännande fighten slutade vinst för Robert. Dock måste jag påpeka att jag hade ledningen i början men tappade fokus på slutet, enda anledningen till förlust.. säger den dåliga förloraren.. haha!
Efter det blev det mat på Grekiska kolgrillen. Jag säger då det: MUMS, vad deras mat är god och till ett så bra pris!!  Har ni inte varit där, gå dit för tusan! :)
Och senare efter middagen gick vi på bio lite spontant sådär. Yesman blev det, en snäppet sämre handling men hallå, Jim Carrey är alltid Jim Carrey.
En perfekt dag för min del.

Igår var det en skön lördag med match, tacos och tv.
  Idag är julavslutning med laget som gäller. Vet inget mer än att det blir mat och julklappsbyte. Det är den rutinerade, otrolige och fantastiske Andreas Liljeson, våran "lekledare" som jag kallar honom, som ska hålla i denna dag och då kan allt hända!

 Vad har ni för er?

Som ingen människa kan ha missat är det fjärde och sista advent idag. Bara 3 dagar kvar till julafton!!  

Nej nu ska jag slänga på en film innan det bär av in till stan.
Hej med er så länge! Puss.


Tionde matchen och julledigt



Så satte orättvisan sina vassa klor i oss, som sist vid mötet mot Husqvarna.
Vi har inte spelat så här bra och snyggt på länge, det var helt galet!  Jätte kul att se, men dessvärre får motståndet göra mål på våra misstag.. 

4-5 blev resultatet.
(0-1, 1-2, 3-2)

Nu är det juluppehåll fram till 3:e januari då vi startar upp med DM.. sen är vi igång igen och då j'vlar!  :)

School's out


That's right, school's out folks!  Nu är det fantastiska 3 veckor tills vi börjar igen. ÅH så skönt!
Dagen har spenderats till julavslutning, matlagning och promenad. Snart bär det av till träningen! Taggad till hundrafemtio :)
Julavslutningen var för övrigt lika klockren som varje år, HS-klasserna överträffar sig själva varje år. Lider med er som inte går på Risbergska, ni missar något!

Imorgon ska jag shoppa hela dagen tillsammans med min kära vänner Josefin och Tanja.
Förhoppningsvis kommer jag hitta någon outfit till julafton och nyår :) Lovar att publicera resultatet!
Fredags kvällen ska jag spendera tillsammans med min Robert, vi ska fira våran 3 års dag :)  Mer om det i helgen.

Tyvärr blev det ingen ego/outfit bild idag, hinner dessvärre inte, men jag tror ni överlever!
Nu måste jag åka, ha en bra kväll och fredag imorgon allesammans!  :)
 Puss!

Alldeles underbar


Idag är det min roberts och tre års dag! Helt underbart!
Och jag kunde nog inte få en bättre start på denna dag :) .. Jag satt i bilen på väg till skolan, när ett okänt nummer ringer min mobil. En tjej säger att jag fått ett blombud som väntar i receptionen på skolan.
Väl där tar jag mig till receptionen och vad hittar jag där?  Jo, världens finaste blombukett!



Gulligt va? :)  I buketten fanns också ett kort där det stod: Tre år idag. Jag älskar dig! Robert.
Jag blev såklart överlycklig och ringde min älskade direkt!
Jag tror jag har haft ett leende på läpparna hela dagen idag, konstant!
Jag har världens bästa pojke! :)

Ännu en gång älskling, TACK!  :) ♥

3 år


Tre år. Tre underbara och fantastiska år tillsammans!
Robert har varit min klippa, min högra hand, min själsfrände, min bästa vän i drygt tre års tid.
I varken för eller motgångar har jag någonsin tvivlat på oss!
Du är fantastisk Robert och jag älskar dig av hela mitt hjärta! ♥


Sommaren 06                                           Västkusten 06


Maldiverna 07                                            Birka kryssning 07


Maldiverna 08


Sommaren 08

Är inte det här kärlek, så har jag ingen aning om vad kärlek är.

Sluspurt


Hello! :)  Allt väl?
Min helg har varit jätte bra och jag ser redan fram emot kommande helg då jag har massor av kul att göra! 
Men mer om det i veckan, här ger vi inte ut något i för väg..  :)
  
  Idag är det början på ny vecka och därmed är vi inne på sluspurten innan jul. På torsdag är det äntligen julavslutning! 
Fantastiskt skönt att bli ledig ifrån skolan, tragiskt nog blir det kanske lite pluggande över lovet men det är ju trots allt snart juuuuuuuuuuul!   
Det var väl bara det jag ville påpeka..!  Snart bär det i alla fall av till träning, härligt!

Imorgon ska jag förmodligen julhandla lite tillsammans med min älskling och på onsdag är det en alldeles speciell dag, våran 3 års dag :)♥

Det var för nu, puss så länge!

Vinst



3-1.
Så jäkla viktigt!

Husqvarna hemma nästa lördag.

Nionde matchen


Imorgon kl. 15.00 spelar vi borta i och mot Munkfors.

Vad sägs om att plocka några bönder?
Let's kick it.


Vinterland i Örebro


Hej på er!
Så var det äntligen helg, skönt! Det har varit efterlängtat som så många gånger förut..(!)
Idag har det varit en väldigt lugn dag i skolan, 4h plugg under temat och massage på mentalaträningen.
Eftermiddagen spenderade jag på stan för lite julshopping. Nästan alla julklappar är inhandlade, har några till att köpa och fixa. Skönt att vara "tidigt" ute i år, hatar när man stressar runt i sista minuten.. att man kan vara så klantig varje år!
Ikväll har jag gosat och pussat på min älskade, 16 dagar gamla, brorson Alexander. Har också ätit god mat tillsammans med mamma, pappa, storebror och Sofie. 
En väldigt bra fredag :)
   Just nu sitter jag i soffan och har ett öga på tvn, snart avgörs idol och vet ni? Jag bryr mig inte ett dugg. 
Förhoppningsvis kommer min älskling hit snart. Han har varit på julbord och ska komma och sova med sin flicka :)

  Och som ingen örebroare kan ha missat, vinterlandet som har kommit till oss! Underbart!
Om bara där här kunde ligga kvar nu och stanna till sådär januari-februari! En vit jul vill väl alla ha i år.. I vilket fall jag! :)

Förresten, Peter Jöback igår var precis som väntat - man kan säga att jag inte blev besviken!







Imorgon är det först match i Munkfors sen ska jag åka hem till min allra käraste vän Josefin.
Vi ska äta popcorn och spela Nintendo sen ska jag dela säng med henne, najs! :)

Det var allt för ikväll. Ha en trevlig helg! Puss!

Tidig resfeber


Tidigare har det känts som en ganska luddig grejj som varit extremt långt borta och jag har nog inte riktigt förstått det än men idag konstaterades det: Vi ska åka till Gambia! 
Det är snart mindre än en månad kvar tills jag och resterande resekamrater (7 Betvetare, 4 Sammare och 3 lärare), som för övrigt verkar jätte mysiga och trevliga, sätter oss på flyget som ska ta oss till Afrikas västkust, till Gambia. 
  Att åka till Afrika har alltid varit en dröm för mig och nu kommer jag få uppleva den, på ett sånt verkligt sätt också. Vår resa blir ingen direkt charter eller semester resa utan ren studie/upplevelse resa. 
Enligt vårt preliminära schema ska vi bland annat besöka en SOS barnby, ett sjukhus, ett kvinnokooperativ, två skolor - en i Tabanani och Georgetown..
Jag tror att vi kommer spendera 3(?) nätter på vårt hotell, övriga nätter kommer vi på hos lokalbefolkningen och på en så kallad "camp". Kan det bli mycket häftigare?!  Wow alltså :)

På kvällens träff fick vi även läsa igenom reserapporter från elever som varit i Gambia tidigare och jag skojjar inte när jag säger att man fick gåshud av texterna man fick läsa. Vilka känslor och upplevelser man verkar få där nere, både på gott och ont. Jag menar att se deras liv jämfört med vårat..
Dom blir lyckliga av att leva livet och bara drömma, vi blir lyckliga av saker kläder och pengar.. är det inte tragiskt?

Det är just den här upplevelsen jag är på "jakt efter", jag menar förstå vilken livserfarenhet man får.
Jag tror utan tvekan att man får sig en och annan tankeställare där nere och man kommer kanske/troligen/förhoppningsvis påverkas som person.  

För att inte prata om projektarbetet som måste baseras och inriktas på vår resa. Jag ser så fruktansvärt fram emot att få redovisa det, redan nu!  :) 



Måste erkänna att jag kom av mig lite i mitt skrivande då min kära Robert ringde plus att jag är galet trött.
Det var inte meningen att dra ut på det hela, jag ville bara skriva av mig lite.
Ni kan ju förvänta er en hel roman när jag kommer hem från resan!  hehe :)

Nej nu ska jag omedelbums sova, jag förstår inte hur jag alltid lyckas lägga mig "sent"..!
Godnatt allihopa!

Plugg och biff vecka


Hello allesammans!  What's up?
Så sitter jag här tillsammans med min hög av plugg. Naturkunskap B och Tema (där med Samhällskunskap, Rättskunskap och Religion) pratar vi om, två härliga prov väntar inom närmaste tiden. Men jag är inte bitter!
  Idag hade jag sovmorgon till elva så jag och syster drog till gymmet, riktigt riktigt skönt! Har svårt att komma på någon bättre start på dagen, man får verkligen en härlig känsla i kroppen efter ett pass som består hela dagen.
Den här veckan väntar 3 gympass, ett fyspass (med laget), ett bollpass, minst en rejäl joggingtur och plugg, självfallet! Jag ska bli biff och super duper smart jag.  

Vet inte hur mycket tid jag kommer ha till att uppdatera så jag avslöjar lite av min vecka nu:
imorgon är det skola, senare på kvällen är det träff med dom som ska åka till Gambia. Vi är 11(?) tjejer och 3 lärare som ska träffas och käka tillsammans, trevligt!
På torsdag är det skola och på kvällen Peter Jöback konsert. 
Dock missar jag två innebandy pass den här veckan och det suger.. det tycker vi inte alls om!

Nej, slut på det roliga och tillbaka till plugget. Caio så länge!


Jag ser extremt pigg och glad ut, visst?

Puss!

Årets julkalender



Jag måste bara få, låt oss kalla det, "rekommendera" årets sjukaste, roligaste och stördaste julkalender.
Ni hittar den på http://buttahara.blogg.se/. Klickar ni in er på december månad finns hela kalendern från första avsnittet.
Jag menar verkligen när jag säger att den är så dålig att det blir bra!

Det är gangstrarna från Askersund, om ni minns, som står för denna oslagbara insatts.
Tjejer, det är klockrent. You know it!

(Klippen finns även på Youtube)

Helg sammanfattning


Godkväll med er!
Det finns väl inget värre än söndagskvällar.. man vet vad som väntar under morgondagen och det enda man längtar efter är helg igen! Jullovet som kommer om ca två veckor är verkligen efterlängtat kan jag lova..!
Hur har helgen varit då? Min helg har varit jätte bra, om inte bättre än så :)
I fredags gick jag på bio tillsammans med min Robert, storasyster och Petra. Vi såg Twilight, och jag måste säga: Tokigt bra film! Jag rekommenderar den starkt!
I lördags var det match i Karlstad och kvällen spenderade jag och Robert hemma hos hans/vår kära vän Bosse. Käkade tacos och kollade film, mycket trevligt :)
Idag tog vi oss en sväng förbi Frövi till Roberts söta mormor och kollade senare på innebandy.
För mig en alldeles utmärkt helg, mycket om inte helt tack vare min älskling och respektive Robert :)♥

Nu ska jag alldeles snart gå och lägga mig, men jag överväger nog att kolla på ett Prison Break avsnitt först.



Du är fantastisk!
There is no one in this world, who could love me like you do,
That is the reasons that I wanna spend forever with you

Godnatt hörrni!!
Puss

Åttonde matchen



En och annan rättvisa finns det i alla fall, tack för det!
Säger som tränare Tivermark: Svårt att säga vilket ben man ska stå på efter en sån här match.
Ena stunden var det bra, andra stunden mindre bra..
Men vi tackar för 5 lika åtminstone!

Alltså 5-5 mot Skattkärr.
Måste ändå få säga grattis till storasyster för den "räddande" insattsen :) You rocked!

Nästa helg väntar Munkfors.


Längtan efter jul



Hej på er!
Ja idag var det som sagt julshopping, dock en väldigt snabb och kort sådan på sisådär 40min (?) haha.
Blev kort tid när tre tjejer ska både äta, prata å julhandla på samma gång. Plus att jag slutade sent i skolan :)
I alla fall var det lilla väldigt trevligt, förutom att jag inte har någon aning om vad jag ska köpa för julklappar!?
Man vill självfallet köpa något som personen i fråga vill ha och önskar sig, som man sedan kommer ha användning för.. och personen i fråga i det här fallet, i mitt fall är hela familjen. Hjälp mig med idéer någon!? 
Nej jag ska ta mig i kragen och korsförhöra dom allihop och se vad dom kan tänka sig få till julklapp, det är ju trots allt extremt mysigt med julklappar och julen i sig förstås.
När vi gick runt på stan idag i mörkret, i regnet , bland julbelysningen så fick jag en stark längtan efter jul. Ni vet sådär dagarna precis innan jul.. 20:e, 21:a december. Det ser man fram emot men också vägen dit :) Julen har en charm i sig.
Och vad vore inte julkänslor utan Peter Jöbacks julsånger? 11 december väntar hans julkonsert i Konserthuset!

Man kan inte undvika att få julkänslor efter det här..

Imorgon har jag sovmorgon till halv tolv, därför tar jag och syster tillfället i akt och drar till gymmet. Härligt! :)
I skolan blir det två lektioner, efter det hem och bara plugga.
Nu ska jag lägga mig framför tvn innan jag sover, puss och godnatt!
Ps, jag har världens charmigaste brorson och pojkvän! ♥


Snö


Vinst



En otroligt stark insatts under gårdagens match mot Linköping IBK då vi vänder från 1-4 underläge till slutresultatet 5-4 (1-3, 0-1, 4-0).
Fantastiskt roligt att se en sån vilja och fömåga till att resa sig när man ligger ner.

Grymt tjejer! Igår visade Kumla sitt riktiga ansikte! 


Ps. Banne den som inte följer adventskalendern nu fram till jul eller våran blogg överhuvudtaget, kumladam.blogg.se !
Missa inte heller "filmen" tillägnade våra kära tränare (lite längre ner på bloggen), dödssköna grejjer haha! http://elfyourself.jibjab.com/view/VfeMJXVdXh1qEroX (SNABBLÄNK)


Första december



Hallå! Hur mår ni? :)
Har egentligen inget vettigt att säga, vill bara vara rolig och uppdatera lite :)
 Sitter och pluggar lite engelska samtidigt som jag lagar mat, fiskpinnar och potatismos står på menyn. Och en fräsch sallad så klart, gott! Ikväll väntar träning, en sann räddaren i nöden ♥

Imorgon ryktas det om att lite julklapps shopping väntar och det tillsammans med mina kära vänner, Josefin och Tanja! Det ser vi fram emot!
Ska också vaccinera mig inför Gambia med Hepatit B, gula febern och så ska malaria tabletter fixas.
  Inte långt kvar nu, det är mycket roligt som ska hända den närmaste tiden: tre års dag med min käraste, jul, nyår, Gambia och till sist familjens traditionella resa till Maldiverna (då Josefin också ska följa med) !  Jag kan inte annat än längta :)



Nu kokar potaitsen snart över, sköt om er! :)
Puss

Ombytta roller


Seriöst, hur gammal är du?
Hur tänker du egentligen?

Ibland kan man tro att du är tonåring och jag är vuxen...  !?

RSS 2.0