Första träningsmatchen


Säsongens första tränings match, mot Solfjäderstaden i Motala 11.00

Here we come!

Dans och musikens kung


Jag skiter i hur många operationer han gjort och vilken människa han är idag, han är och kommer alltid förbli historisk samt är han en av världens ( om inte den enda ) mäktigaste, den mest fantastiska och okrossbara dans- och musikkung. Och idag fyller han 50 år, grattis för fan Michael Jackson!!!




För övrigt blev denna fredag en hemma kväll för min del. Träffade min Josefin en stund på stan idag, alltid lika trevligt:)
Tog mig sedan hem, gick lång promenad med mamma och hunden, gjorde mat till mig och nu ska jag bekvämt placera mig framför tvn.. Blir troligen till att sova tidigt ikväll, bilen går 07.50 hemmifrån imorgon bitti. Borta match i Motala, det ser vi fram emot :)
I alla fall, ha det så bra och sov gott. Ska försöka skriva lite när jag kommit hem från matchen!
Puss med er!

Höstens första tecken


Hallå alla! :)
Hur mår ni? Här är det inge vidare, jag är TOKförkyld, huvuvärk, allmänt hängig och om nätterna har jag feber. Ett typiskt höst tecken, man kommer tillbaka till skolan från lov och PANG så är man sjuk. Men jag är glad för det :)
Den lite dåliga uppdateringen beror på att jag inte haft mycket att skriva om, plus att jag tyvärr inte haft tid.. så ni får ursäkta.. ännu en gång. hehe.
 Det är slutet av veckan och det har inte hänt särskilt mycket förutom skolan och att jag har tvingats stått över två träningar. I helgen är det två träningsmatcher, lördag borta, söndag hemma. Sen ska jag, förhoppningsvis, träffa Mathilda och Johan och ha lite filmkväll med dom :) Sen ska jag självklart umgås med min Robert ♥

Nej nu ska jag fortsätta med mitt slappande framför tvn.
Sköt om er.
Puss så länge!


Godnatt


Godkväll på er!
Idag har jag tittat på älskling och hans Axberg spela samt ÖSK fotboll. Mycket kul båda delarna eftersom det var bra matcher båda två, men framför allt ÖSKs. Det var riktigt roligt att se plus att jag hade trevligt sällskap under båda matcherna :) Bara så ni vet!

För övrigt har jag haft en väldigt bra helg!

Just nu ska jag borsta tänderna och göra mig iordning för sängen.
Kryper förhoppningvis inte till kojs ensam utan får sällskap av min kära :)  Det tycker vi om!

Godnatt med er, sov gott!


Det högsta


Jag är såå himla kär!


Jag minns dagen då vi möttes
Hans leende, hans beröring
Du kan vara var som helst när ditt liv börjar
Till en början kanske du inte ens inser det, men det händer redan.



Min helg


Hej på er :)
Första helgen efter skolans start, känns skönt. Nu är det igång igen och nu är det höst!
Igår samlades hela familjen, där med storabror, hans Sofie, storasyster, hennes Carl, mormor, mor, far, min älskling och jag, för en trevlig kväll med god mat.
Skönt att få träffa alla igen, blir inte så ofta man får träffa alla samtidigt men när man väl ses är det alltid ett nöje!

Snart ska min Robert och jag bege oss in till Lillån, han ska träna sitt lag och jag tänkte ta mig en springtur.
Kvällen får vi se hur vi spenderar :)
Imorgon blir det till att titta på älsklings träningsmatch i mellringe!

That's it for now.
Hörs senare, puss så länge!

Frustration


Har ni nån gång velat något, rent tankemässigt eller psykiskt rättare sagt, men ändå inte agerat? Eller inte haft förmågan att agera?
I detta, eller mitt läge pratar jag om innebandy. Till en början kändes det ovanligt bra för att vara starten på en säsong men jag börjar tveka.. Dom senaste träningarna har det gått helt åt fanderns! Och det är så galet frustrerande. JAG vill men min kropp vill inte. Jag kan inte låtsas om att mina kära tränare inte ser något men jag presterar så fruktansvärt mycket sämre än vad jag egentligen kan. Jag står liksom stilla i mitt spel/utvecklande när andra bara växer.
Visst är det som sagt inte långt in på säsongen än, plus att vi inte börjat lira några träningsmatcher men jag får hoppas på att det vänder. Innebandy är ju trots allt något av det bästa som finns och en räddare i nöden när allt annat sviker. Nej, den här säsongen är det min tur, I'm gonna give it all!!

Dags för mig att sova. Behöver mer sömn inatt än någon annan kväll, börjar nämligen 08.15 imorgon. Hurra!

Godnatt med er :)

Snacka om live bloggning


Hej människor :)
Står alldeles precis nu och gräddar pannkakor till mina kära föräldrar samtidigt som jag dansar omkring till musiken på The Voice, som för övrigt spelar den bästa musiken, det måste ni ändå hålla med mig om (?) :)  Dock blir det inga pannkakor för min del eftersom jag tog mig en snabblunch med Josefin och Tanja. Länge sen jag
såg er tjejer, saknar er. ♥
  I alla fall så får jag ta och be om ursäkt för att jag inte skrivit något sen skolstarten. Har haft svårt att hinna med bloggandet då jag börjat skolan + tränat om kvällarna. Men det är såhär hösten kommer se ut, att jag slänger in ett inlägg lite sådär när jag hinner.
Om ni kanske minns så går jag Beteendevetenskap, och det nya som gäller för tvåan är att vi ska läsa profiler också, så nu läser jag Beteendevetenskap med profilen Hälsa. Hälsa innebär 4 kurser då jag och mina 5 kurskamrater ska läsa Näringslära, Träningslära, Hälsopedagogik samt Folkhälsokunskap. Mycket, mycket roligt enligt mig och jag ser verkligen fram emot dessa kurser :) 
Ikväll blir det träning men först ska mor min och jag ta en promenad med våran kära hund, Kanel.

Helgen ser jag väldigt mycket fram emot, men mer om det imorgon :)

Jag ger er mina pannkakor och gårdagens-mig, puss så länge!

 

Skolstart



Yes, here I come!

Obekväm sanning


Jaha, ännu en regning och tråkig dag. En typisk höst dag! Nog för att jag ska vara glad över att jag inte sitter i skolbänken som vissa gör just nu, men i och försig så är det även min tur imorgon med men jag har EN dag kvar på mitt sommarlov. SÅDESÅ! 
   I alla fall, imorgon börjar det, ja det vanliga alltså. Ska jag vara ärlig så tycker jag faktiskt att det ska bli ganska skönt! Att gå upp på morgnarna, ta sig till skolan och göra det man ska, hem och sen träna.
Skönt att man kommer ha saker att göra, plus att bara plugget får en början kommer man snabbt in i det och så uppskattar man sommarlovet mycket mer! :)
  Men som sagt, EN dag till har jag och vad ska jag göra med den... jo jag hade tänkt mig att göra mig lite lunch nu, sen kommer förmodligen älsklingen hit och ikväll är det träning, dubbelpass + målvaktsträning :)  Inte nog med det så var jag uppe och sprang imorse innan frukost, det var duktigt gjort av mig tycker jag! *Klapp på axeln*

Nej nu kurrar min mage, puss så länge!


Hösten smyger sig på.

Återigen, hemma


Så var man hemma igen. Hej på er :)
Efter en lång bussresa var vi ännu en gång hemma igår kväll efter en helg med laget. Helgen var som sagt till att umgås, ha förbannat roligt och trevligt och det var det :)
Vi kom fram under fredags kvällen till den plats vi skulle bo och sova på, ett kollo som ägs av Kumla kommun i bostads området Åsa, 40minuter utanför Göteborg. Kvällen ägnades till mat och umgänge, mycket trevligt!
Lördagen bestod av 2h träning, lunch och sedan en hel dag inne i Göteborg stad. Där promenerade jag, tillsammans med trevligt sällskap, på stan några timmar innan vi begav oss till Liseberg där vi spenderade resten av kvällen.
Söndagen blev till att träna igen ytterligare 2h, lunch, packning sedan hemfärd.
En mycket trevlig helg enligt mig, det tackar vi för :)











Och så helgens lilla energikick och solstråle, Albin "Abbe" 5 år :)



Om jag inte tar fel så var detta det sista lägret inför säsongen. Kommande helger består av träningsmatcher, kan inte göra annat än att längta!  Nu kör vi tjejer!  :D

Göteborg


Idag bär det av till Göteborg för ytterligare ett läger med kära laget! :)
Det blir två träningspass samt gemenskap och en halv dag i Göteborgstad.

Ha det så bra, det ska i vilket fall jag ha :)

Puss och hej för denna helg!


Shoppingtur

Shoppingtur idag med min allra käraste och bästa Josefin :) ♥



Hasta la vista! Puss så länge

Lars Winnerbäck bilder


Här kommer några få, extremt dåliga, pics från Lars Winnerbäck.
Förlåt för förseningen och för kvalitén     :)

Miss li
Älska hans gitarr!!



Tack Lasse för en grym kväll, som alltid!
Och när han var mitt i sin låt "Du hade tid" och sjunger:
"Tog du dom med storm ikväll. Mina fingrar säger vad fan tror du. Örebro ÄR ett segertåg"
Då hade publiken svårt att vara tyst, wow alltså :)

Nu är det för min del dusch sen tv innan jag somnar sött.
Godnatt med er :)

Goda nyheter


Se vad man lyckades trolla fram, en sladd och därmed bilder från helgen och Lars Winnerbäck! Jippie:)

Kumlas upptaktsläger:
Några av mina cowboys

Underbara cowboys
vs.
Indian jävlar




Lunch tillagning          Tält resning i underbart regn       Grillning med grillmästarn Stefan :)

Denna dag


Jag fick mig en mycket bra start på dagen då jag vaknade tillsammans med min Robert och efter det fick tillbringa 2h på gymmet! :) Just nu sitter jag och små tittar lite på OS då Sveriges damer spelar fotboll mot Kanada samtidigt som jag väntar på att min Robert ska komma hit ♥
Ikväll får jag se vad som händer, det lutar åt att jag måste pallra mig ner till sjön för att meta eftersom vi kanske ska fiska kräftor ikväll.

Nej nu ska jag röra på mig och gå ut och gå med min kära hund.
Man får fruktansvärt dåligt samvete över att hon inte kommit ut tidigare men nu är situationen i mitt liv som och det är bara att acceptera. Kul att man kan vara till hjälp i alla fall..!

Puss så länge


Dåliga nyheter


Hej på er!
Måste tyvärr meddela att jag förmodligen inte kommer kunna visa er några bilder från varken Lars Winnerbäcks konsert eller från helgens upptaktsläger. Eftersom båda tillfällena innehöll regn så ville jag inte använda min systemkamera utan lånade min pappas digitalkamera, som det senare visade sig inte finnas någon sladd till... SUCK!
Är definitivt inge vidare glad över detta men så är det bara och jag är tyvärr inte förvånad.

I alla fall så var helgens aktivitet lyckad men ingen dans på rosor ska jag säga er. Huvudaktiviteten var paddling och jag tror att vi paddlade totalt 3mil, ca under två dagar. Vi startade utanför Hällefors vid Svartälven, paddlade därifrån i ungefär 4-5h till vårt läger där vi hade skattjakt, grillade, snackade skit/hade socialt trevligt och somnade sedan sött i tält.
Söndags morgonen tillägnades till frukost, packning och sedan 3h paddling till Silvergruvan som blev slutet på våran resa. Egentligen skulle vi ha paddlat ända in till Hällefors, vilket skulle tagit oss ytterligare 2h men på grund av omständigheterna blev det som det blev. Som sagt, trevligt och lyckat :) Tack Andreas och tack kumlingar, ni är för bra!

Jag får se om jag kan fixa fram bilder, kan inget lova. Men det vore ju tragiskt utan bilder..

Min 08-08-08


Godkväll på er, ännu en gång är klockan "sent" och jag slänger in ett litet inlägg.
Kom just hem från en helt fantastisk kväll, det vill säga Lars winnerbäcks konsert i Brunsparken! Alltid lika nöjd är man efter att få se honom :)  Jag säger då det, Lars Winnerbäck ska inte upplevas på radio, på tv, på dator, på cd.. han ska upplevas på riktigt, live! Det är då han är som bäst! :)  Bilder kommer efter helgen för att jag och mitt Kumla ska nämligen på ett litet läger under morgondagen (som visserligen är idag men skit samma) och söndagen. Vi har ingen aning om vart exakt vi ska, vi har endast fått en packningslista. Ska bli spännande! Det ser vi fram emot, dock inte att klockan ringer 06.30 imorgon... suck, SKJUT MIG!  
Jaja, det är väl bäst att man kryper till sängs så man får några timmars sömn i alla fall.

Godnatt! :)

Robert Thunell, min kärlek ♥

Godkväller


Hej på er!.. Sover ni?  Det gör inte jag, inte än.
Kom just ur duschen och ligger nu nedbäddad i min säng.. dock ensam tyvärr. Har ingen underbar Robert bredvid mig inatt men det ska nog inte vara några problem att somna, är så jäkla trött!
Min dag har har tillbringats tillsammans med min älskling då vi tog oss en sväng till Marieberg och stan. Jag var/är på jakt efter små All star Converse skor till den ofödde men efterlängtade Alexander! :) Det är min storebror Johan och hans Sofie som i December ska få en liten bäbis:)  Det är heeeeelt underbart och jag kan knappt vänta, jag ska bli faster :) ♥
Och självklart så var det träning ikväll, en av höjdpunkterna på mina dagar!

Anyway, när jag satt och åt en portion gröt, alldeles för ett tag sen, efter träningen såg jag "So you think you can dance" på tv. Där hade man bjudit in en gammal legend, vars namn jag glömt, som tillsammans med sin son dansade popping. Det var bara för något år sen som jag för första gången såg popping och jag hade nästan glömt bort hur såld och kär jag blev i den dansstilen.
Detta är ett klipp från programmet men inte det jag såg... men hur cooolt är det inte!?


Godnatt med er :)

Hurra för Marie!



TUSEN TACK MARIE, DU ÄR EN KLIPPA :)  HALLELUJA FÖR DINA MAGISKA FINGRAR!
Du har här med blivit min personliga designer, så snäll är jag! :D
   haha nej men serisöt, tack! :)

Min dag



Eftersom Sverige bjuder på sånt strålande väder ser min dag ut som så att jag ligger bekvämt i min soffa framför tvn. Å andra sidan gör det inte så mycket om det är dåligt väder, då kan man ligga inne med gott samvete plus att det är ju alltid kul med variation..
Min morgon och förmiddag spenderades tillsammans med min stora syster då vi gymmade och lunchade.
   Som jag sa för ett tag sen skulle min blogg pimpas lite och den är nu överlämnad i min kära lagkamrat Maries, mpettersson.blogg.se, händer. Jag är väl medveten om att den kommer bli skit fin och jag ser fram emot tills Maries magiska fingrar trollat klart :)

Hej så länge!

Ölands bilder


Här kommer lite Ölands bilder jag lovade, I hope you'll enjoy it :)


Som sagt, från dag 1 fram till hemfärden hade vi helt galet bra väder :)


Här befinner vi oss på Böda Sand.


Här har ni, den så kallade Vita faran, som vi levde och tog oss runt i.


Dessa utsikter bjöd Byxelkrok oss på, ligger högst upp på Ölands norra del.

Även familjen Saarväli bjöd oss på något och det var väldigt trevligt sällskap!
                  
Oskar, Markus, Mike, Jennie  +   busungen Jesper        :)


Min Robert, som har väldigt lätt för sig att vara snygg :)


Jag har upplevt några väldigt få stunder då livet bara stannar upp och allt känns perfekt, på Öland fick jag uppleva en eller till och med två hela kvällar med den känslan i baktanke. ALLT var perfekt :)
Grillning vid byrum, på Ölands västra del:





Ytterligare en kväll vid Ölands västra sida:



Och till sist, en eftermiddag i Borgholm


Jag älskar dig. Tack för att du finns! ♥

OBS! OBS! OBS!


Måste meddela er om att min kära kära vän, Josefin har skaffat sig en blogg! :D
Besök henne allihopa men lova att vara snälla mot henne..!   :)

nnifesoj.blogg.se



Jag har världens underbaraste pojkvän! Vi gjorde det till något speciellt :)
Puss på honom!           Bara så ni vet :)

Godnatt med er.

Måndags träning


Måste bara få det sagt, kvällens innebandy träning var grym! Inte nog med att tjejerna var as bra så gör ändå tränarna det hela komplett. Mikael "Nisse" Tivermark och Peter Bjuhr är dom unikaste och en av de bättre tränarna man kan hitta, men i det här fallet syftar jag på "min egna" tränare. Stefan Aronsson, min och systers målvakts tränare. Hans tips och feedback är guld värd, ska man ha en målvakts tränare ska man ha en sån som Stefan! Men tro inte att jag tänker dela med mig av honom, det gör jag redan.. lidande!  haha. Nej men seriöst, det är skönt att man är nöjd så här långt in på säsongen må jag säga, och jag ser verkligen fram emot den här säsongen!  :)

Imorgon blir det gym och en sväng till Intersport för att cheka in lite ny utrustning, me like!


Batman, The dark knight


Batman The dark knight, vilken film!
När första filmen kom, Batman begins, trodde jag att det skulle bli ytterligare en misslyckad "superhjälte" film som Spider man och Superman. Men inte Batman. Enligt mig och troligen/förhoppningsvis många andra blev Batman väldigt lyckad och jag kunde inte annat än att se fram emot den kommande tvåan. Jag kan inte erkänna att jag till en början hade några förväntningar på filmen, mycket p.g.a av att jag inte ville bli besviken.. MEN vad händer när jag upptäcker att den grymma och helt otroliga Heath Ledger ska spela den så kallade Jokern, the bad guy i filmen! Inte nog med att han aldrig tidigare gjort en liknande roll, det blev dessutom hans sista! (R.I.P)
Nu kunde jag inte undvika att hoppas att filmen skulle vara bra och efter att ha sett den igår kan jag säga kort och gott: Jag blev inte besviken! :) Vilken rulle alltså! Under de 2h och 32min blev jag underhållen med grym action och en bra story.
Tyckte ni om ettan, kommer ni definitivt att tycka om tvåan och vill ni minnas Heath Ledger som en av de bästa skådespelarna (vilket han var) bör ni också se den. Det här var en av hans bästa roller och en grymt bra film, utan tvekan!



Tack för mig :)

RSS 2.0