Nike all the way

OK att jag gillar Nike och tränar nästan jämt iförd Nike kläder på gymmet men det här är väl ändå att ta i...
Det kanske är svårt att se men tänker ni på Nike-märket så kan också ni, förhoppningsvis, skymta vad jag såg på mitt lår efter morgonens pass på gymmet.
Lite komiskt.

Sikka skönheter


Jag är kär

Ack, när ska du bli min, du så underbart fina??

Vad vore vi utan helg?

Jag älskar helgen och jag känner att jag får tid att andas ordentligt.
Fredagskänslan igår var ett faktum, lika så att dagen i sig var otroligt bra!
Först en hel dag med plugg, mat och promenad med min klasskamrat. Och senare till kvällen blev det god mat från Wongs och slapp i tv-soffan tillsammans med min fina Josephine.
Idag fortsätter tåget mot en komplett helg. Vad har ni för er?
Tung är den!

Ljuva liv

Min helg - så fin, så härlig:
Mitt just nu - nedgrävd i, instängd i:
Men ja, ja är inte bitter ja. Här kämpar vi på och bästa är väl att jag gillar det!
Ljuva liv.

Give me everything

Sådana här dagar - dom riktigt gråa, tråkiga, ruskiga, mörka, kalla dagarna så längtar jag efter värme, sol och framför allt efter härliga sommar outfits. Tunna kläder, klänningar, bara ben, härliga shorts. Det tar mig tillbaka till min sommar 2011 - "The great keys" Key West, Miami Beach, New York, Los Angeles, Yosemite Park.

Lugna gatan?

Robert och jag har ända sedan vi flyttat hit, till vår fina lägenhet, uppskattat och pratat gott om hur lugnt det är på gatan där vi bor. Imorse hade nog denna idylliska gata sin mest händelserika och dramatiserade morgon någonsin. En bil stod i öppna lågor(!) som i sin tur spred sig till bilen framför och det hela resulterade i att det inte blev mycket kvar utav någon utav dom båda bilarna.
Däck small, rök steg och elden var oundviklig.
Robert var den som ringde efter SOS Alarm då han, som tur är!, började klockan 5 imorse och kunde upptäcka händelsen. Jag i min tur flög ur sängen alldeles nyvaken när Robert berättade vad som hänt.
Nyfiken som man är stod man och kikade ut ur fönstret klockan 05.00 och nu befinner man sig i väntan på att få höra, från media, vad som kan tänkas ha hänt.

Alex-Marathon

Igår var det full fart hela dagen, näst intill ett Alex-marathon.
Dagen började med att fastrarna och systrarna Görtz tog med liten kille på Hoppis & Skuttis. Vidare på eftermiddagen och kvällen blev det lek och bus hos familjen i Sörby, där också farbror Robert gjorde oss sällskap.
Kvalitét på hög nivå måste jag säga!

Fredag är ändå den dagen som känns bäst..

Snart kommer världens bästa(!) sambo hem (här tillsammans med världens mest underbara brorson) och då är det helg!!!!

JUST NU

Min fredag: Sen lunch men åh så god(bestående utav varm fisksoppa med smak av saffran) samtidigt som jag läser rättsfall.
Hur ser eran fredag ut?

JUST NU

En liten paus från studierna i form av lunch med syster, mamm & papp.
En snuva har dragit över mig och tynger mig en del men jag låter det yttre skina likt höstsolen utanför fönstret!
(Ursäkta kvalitén, förklaringen stavas Photo Booth)
Ha en skön dag!

Sommarfräsch?

Hej på er!
Idag gjore jag ett återbesök hos Bara Här och la i slingor i håret och jag är super nöjd, återigen!
Lite åt det somriga-hållet med ljusa slingor men framför allt en uppfräschning.
Vet inte hur mycket skillnad ni kan se på bilderna men här kommer några ego-bilder på resultatet i alla fall.
(På den första bilden kan ni se att det tunnaste håret är näst intill vitt(!), men jag gillar verkligen kombinationen och helheten i sig!)
Nu ska jag trampa iväg till skolan för plugg och föreläsning. Återstår att se dock hur det kommer att gå i den här blåsten(?!).. Ha en fin tisdag!

Jag tackar för kaff.. jag menar veckan!

Söndag och jag har ätit min bästa frukost framför tvn.
Det enda som fattades är min sambo och Nerikes Allehanda. Den först nämnda ligger och sover och den andra blev jag utan idag vilket inte är första gången och det kan göra mig tokig. Men det blir väl så när ens morgonrutiner och alla rutiner överlag trampar snett.
Hursom helst ska jag försöka sluta veckan på bästa möjliga sett med tanke på att veckan har varit tipptopp. Jag har träffat så mycket fina och bra människor. Malin, Camilla, Maria, min allra käraste syster, Josephine, mamma, Alexander med familj. Efter denna vecka har jag haft svårt att undika att konstatera att jag har så fina människor runt omkring mig!
Idag är tanken att det ska städas lite innan en innebandymatch ska avverkas i form av publik (precis som det brukar se ut denna tiden på året. Många timmar spenderas på och utanför planen). Till eftermiddagen ska Robert och jag äta middag hos hans föräldrar. Allt för länge sen jag träffade dom, också dom så fina!
Puss på er! Ha en fin söndag!

RSS 2.0