London, here we come!


I september, rättare sagt den 16:e, så lyfter planet som ska ta mig och Malin till London!
Hennes första gång i London och England, för mig blir det ett återbesök där jag varit tidigare som liten. Det hela resulterar i vår första utlandresa tillsammans.
Kan det bara inte vara september typ nästa vecka? Det ska bli SÅ jäkla kul!! :)

  Nu ska jag gå och dö, med viss överdrift, i soffan. Jag är nästintill sjuk, hängig och ganska gnällig så jag har beställt ett stort glas kall juice framför en film hemma hos Robert i Drottningen. Skönt att man har någon att dela med sitt insjuknande med.. hehe!
Puss så länge!


Jag och Malin på studenten

Jag lever, jag mår bra!


Så sitter jag här belastad, men inte baktung av jobb, träning, mat och umgänge.
Det är, i stora drag, så min vardag ser ut nu för tiden. "Baktung" är kanske fel ord att använda.. Fylld är bättre. Jag är fylld av jobb, träning, mat och umgänge. Notera att jag inte klagar, jag gillar det!
Dock gillar jag inte mörket som omsveper oss. Regnet och molnen som bildar ett återkommande tråkigt, energilöst och mörkt väder som ger liknande känslor därtill. Och så kvällarna. Kvällarna blir svartare än svart så jäkla snabbt nu.. för snabbt! Men å andra sidan, det är snart augusti. Om 3 månader, konstaterades det i helgen, drar vintersäsongen igång i landets skidbackar.. 3 månader! Augusti har också tidigare inneburit höst för mig i och med att skolan tagit fart igen. Fast i år börjar ju inte skolan för min del, då behöver det inte innebära att hösten börjar. Eller hur? Åtminstone inte riktigt än. Jag vill ha lite sommar till..
  Imorgon väntar min enda lediga dag den här veckan, det blir till att utnyttja den till fullo och bara ta det piano.
På eftermiddagen ska jag träffa och umgås med min kära vän Malin. Förhoppningsvis kan vår London-resa bokas imorgon!? :)

Vidare till sporten på tv. Vi hörs!


Från fredagens umgänge med Josefin och Tanja som innebar mat och krogen.



Puss så länge!

Kille? Tjej? Både och?


Hej på er.
Vanligtvis brukar man ha sig trevligheter dagen innan man är ledig, typ fredagkväll innan lördag. Något som jag också hade då jag är ledig imorgon.
Kvällen spenderades på Villa Strömpis, sällskapet, ett mycket bra sådant(!), stod Malin och hennes två kompisar Kajsa och Lisa för. På plats skulle jag få se mitt livs första drag-queen show, vilket var både underhållande och fascinerande. Att killar kan se mer ut som tjejer än som killar är fascinerande. Vilka kroppar, vilken smikning, vilka kropps-/ansiktsdrag.
Imorgon ska jag först och främst spendera min lediga dag på gymmet. Kvällen kommer jag förhoppningsvis spendera tillsammans med Josefin och Tanja. Det återstår att se vart dagen tar mig.

Nu ropar sängen.
Puss och godnatt!

INTE OK


Jag klagar inte, definitivt inte, men jag känner att någon eller något, typ vädret(!), vill mig något väldigt ont. Det är ALLTID fint väder när jag jobbar och dåligt när jag inte jobbar..
Igår, till exempel, var jag ledig hela dagen och då var det sådär-väder. Sol ibland, men mesta dels moln.
Hela förmiddagen idag har jag varit hemma och hela dagen har det varit mulet, tills jag började jobba kl.3, då kom solen fram och vägrade försvinna på hela eftermiddagen. VAD ÄR DET HÄR!? Det är inte OK..
Jag är ledig på fredag så jag önskar mig fint väder, tack? Snälla snälla jätte snälla?

Vidare till sängen.
Puss och godnatt!


En gnutta ångest.. igen..


Förlåt, men hur F*N kunde jag klippa av mig mitt långa långa hår!?!?... hur kunde jag..?





Lite, men bara lite(?), ångest har jag.. ibland, när jag tittar på bland annat dessa bilder.
Idag har Hemfjärdenrunt avklarats på cykel, därmed ca 4mil. Kvällen spenderades i Nora för att äta Noraglass och prata livet med en vän, en Fredrik Nordström.
Imorgon ska det vara lovat bra väder(?) så förhoppningsvis blir det bad med Robert och hans killar innan jobbet.
Vidare till kvällen nu, kanske ska fortsätta på den eventuellt dugliga boken jag påbörjat.
Puss så länge!

Helg


Så var det fredag och jag sitter tillsammans med min respektive och hans oslagbara kompisar ute på balkongen.
Snackar skit och bara är. För härligt.
Idag är det inte bara fredag, det är min kära kära vän Josefins födelsedag, grattis ännu en gång!
Något som tar mig tillbaka och vidare på tråden som jag tvinnade på igår, minnen.
Hennes födelsedag fick mig att komma att tänka på min senaste födelsedag, min 18-årsdag, som var en av de lyckligaste och bästa dagarna i mitt liv. Inte nog med att jag fyllde 18 så tog jag också körkort och fy fasiken vilken dag/kväll jag hade!

Imorgon blir det lite jobb för att sedan bara ha helg. Gör ingenting. Göra det jag vill.
Vidare till balkongen. Puss så länge!

Minnen



Jag har alltid varit väldigt känslosam person.
Också en person som tänker väldigt mycket.
I en snygg kombination av dessa två har jag lätt för att koppla ihop känslor med låtar, ställen o.s.v som tillsammans skapar ett minne som i sin tur lagras någonstan i mig.
Vissa minnen är mer tydliga, som jag tänker på var och varannan dag.
Vissa är mindre tydliga. Men dom finns alla där, på ett eller annat sätt.
Ungefär som sår. Sår läker och till slut syns dom kanske inte, eller i mitt fall känns, men man vet att dom finns där i form av ett ärr eller liknande. En konstig jämförelse kanske,  men tanken är att man kan återuppleva minnen genom att bara bli påmind av dom.
För mig har det räckt att lyssna igenom gamla låtar, som jag lyssnade på för en sådär 4-5 år sen, för att starka känslor och minnen ska väckas till liv. Vissa minnen är så tydliga att jag, vid någa tillfällen, känner exakt samma känsla som jag gjorde då. Då och då får jag också gåshud samtidigt som mina ögon fylls av tårar. Av både lycka som av sorg.
Jag uppskattar dessa tillfällen väldigt mycket då jag utnyttjar tillfället till att känna mig så mycket vuxnare och mognare än tidigare. Att också få möjligheten att se, att känna att jag blivit så mycket starkare i mig själv.
 Genom att också åka på den väg som jag åkt i så många många år, i över 13 år snart, till den familj som varit min andra familj i stort sätt hela min uppväxt, fick mig också att uppleva mycket känslor idag. Övervägande eller om inte bara positiva känslor. Så många dagar och gånger jag åkt till det huset för att träffa flickan i huset, som för övrigt fyller år imorgon(!), och som så många minnen det skapat. Att åka på den vägen och faktiskt tänka efter på alla minnen fick mig att må väldigt bra.
 Att också ha min respektive bredvid mig, som jag haft i över 4 1/2 år, väcker också mycket till liv.
Jag var 14, 14 år!!, när vi träffades och han var 16. Det är en egen känsla i sig att kunna tänka tillbaka och se över hur mycket vi faktiskt vuxit upp och det tillsammans.
Vad jag egentligen ville få ut av det här vet jag inte. Jag tror jag framför allt behöver skriva av mig lite från en dag fylld av tänkande och minnen. Minnen som gör mig gott, som gör mig till en starkare och lyckligare människa.

Avslutningsvis vill jag visa några bilder som på ett eller annat sätt får det att kännas lite extra inom mig:











Godnatt.


JUST NU


Just nu är jag stabilt och skönt placerad, hemma i soffan, framför fotbolls-VMs stora final. Heja Spanien!
Jag är tokigt glad över att jag jobbar på ett sportvänligt jobb, därmed tv-apparater så jag har kunnat sett på matchen under slutet av mitt 9h långa pass idag.
Det svider ganska så rejält att jobba när det är värmerekord och en helt sjukt underbar sommar(!) utanför dörrarna, men that's the way it is.

Vidare till matchen. Sen blir det soooooova!
Puss så länge!

JUST NU


Soffad framför fotbolls VM andra semifinal.
Heja Spaninen, samtidigt som jag vet att jag Tyskland kommer att vinna. Eller ska jag säga borde med tanke på deras form?

En riktigt svenne(banan) sommar idag har det blivit, igen. Inget jobb utan jag har solat i stort sätt hela dagen, och det tillsammans med Josefin!, nu är det fotbolls tittande och senare blir det jordgubbar, mumma!


G-star




Ja, här har vi dom. Mina nya jeans från G-star. Jag älskar dom!
Dom är så annorlunda med sin grymma kombination av slim och baggy.
Och för att vara en riktig G-star-tjej, som affärsbiträdet sa, så skulle jag ha ett par snygga klackar tillsammans med längre topp och kavaj. Därefter skulle jag inte gå singel länge(!)... eh ja, om jag nu vore singel, sa han och sneglade på Robert!  Hehe.
 Jag kunde ju inte låta bli att prova, givetvis, och åh, jag älskar dom ännu mer!




Back in town


Som jag trodde - ÅH vilken helg jag haft!
Alldeles perfekt. I Stockholm, tillsammans med Robert, som inkluderade sol, värme och shopping.
En helt ny garderob, skrivet med stor avund, till Robert. För mig blev det endast tillökning till min garderob - två tröjor och ett par jeans men ÅH så snygga jeansen var!! Damn! Rea på G-star, det är inte en bra kombination för mig som är jeans-a-holic. Tokig i jeans det vill säga.
  Mycket sämre kunde helgen inte sluta heller. Igår kväll, 21.30 för att vara exakt, såg jag och min kära syster, äntligen!, Eclipse. Jag är inte besviken, alls. Det är bara det att det inte hända något som tog filmen framåt(?).
Men jag är fortsatt bunden till denna film-serie... OK, jag är helt såld i den!

Nu, vidare till gymmet för att sedan jobba 3h.
Puss så länge!

Vidare till Stockholm


ÅH vilken helg jag har framför mig!
Imorgon sätter jag mig tillsammans med min Robert, på en buss som ska ta oss till Stockholm. Där ska vi spendera lördag söndag, till bland annat shopping och promenad Djurgården, och bo över i vår (familjens) lägenhet på gärdet.
Inte nog med det så ska det bli kanon väder!! Givetvis kommer en fin sommerklänning att åka på imorgon tillsammans med gladiatorskor och glasögon - det gillar vi! :)

 Mer under eller efter helgen!
Puss från mig!

 

RSS 2.0