JUST NU

Alldeles snart är det dags för ett kärt återseende.
En liten date är inbokad med min käre vän Malin, som det var på tok för länge sen jag såg!
Ska bli kul att höra hur hennes sommar har varit! :)
Ikväll har jag på mig en färgglad (en av dom mest färgglada i min garderob faktiskt!) tunika och ett par sköna, tuffa leggings. Alltsammans från USA.
Nu plingar det i telefonen, garanterat min date!
Hörs!

Jag välkomnar hösten

Jag har spenderat morgonen på kontoret och jag börjar finna det mer och mer som ett av mina favorit rum här i vår pärla. Stillsamt, fin och lugnbevarande utsikt. Bäst är väl det, att vi kommer överens, då det är här jag kommer sitta med plugget senare i höst.
Jag har suttit och skrivit upp schema i kalendrar, klickat hem böcker för mina studier och annat smått och gott. Ett riktigt höst-tecken och jag gillar det! Att skriva upp, att planera, att faktiskt se hösten framför mig, att välkomna vad universitetet har att erbjuda - jag ser fram emot alltsammans.
Alldeles snart ska jag promenera upp på stan för lunch. Senare väntar en eftermiddag med mamma, då vi tänkt strosa och titta lite inredning. Senare ikväll väntar träning och innebandy, höjdpunkten på dagen!
Och på tal om hösten, hela morgonen har solen visat sig och nu är himlen grå och det regnar... tja, jag får väl välkomna allt som har med hösten att göra. Dock gör jag det en aning motstridigt....

Vad var det jag sa..

Lek & bus var det...
och nu befinner jag mig i lugnet efter stormen, liten nattas en trappa upp och jag sitter helt slut framför datorn och klockan är knappt nio. Dagar som dessa ger åtminstone skratt och glädje på sitt egna unika sätt.

Kvalitet hela helgen lång

Fredagsmyset blev fulländat igår med en middag så god bestående av hasselbackpotatis, entrecot, sparris, brunsås och tsatsiki. Åh så gott! Avslutningsvis hamnade vi i soffan framför senaste Pirate-filmen där vi båda två också slumrade till.
Morgonen startade vi lika bra med att ta cyklarna upp till Stora Hotellet för att avnjuta en härlig frukostbuffé tillsammans. Vanligtvis brukar vi inte äta frukost tillsammans varken på vardagarna, med tanke på Roberts jobb, eller helgerna, då jag vaknar vid nio och Robert sover till lunch om han får. Kvalitets tid helt enkelt, som om vi inte fått nog av det efter 7 veckor tillsammans, hehe..!
Idag spenderar jag dagen och natten ute hos mina föräldrar på landet. Vi ska vara barnvakt åt vår allas Alexander, så jag räknar med lek och bus både idag och imorgon. Jag ska också ta tillfället iakt och gosa ner min älskade hund, som jag längtat efter henne!
Senare ikväll ska vi se till att äta gott med grillat kött och potatisgratäng med cheesecake och bär som efterrätt, härligt!
Hoppas ni har en trevlig helg allesammans!

Nu är det dags för fredagsmys

Så var det fredag och det känns verkligen. Ni vet den där fredags-känslan som kittlar inuti någonstans, tack vare vårt undermedvetna som säger till kroppen att idag är det fredag.
Detta innebär också att imorgon är det redan gått en vecka sen vi kom hem. Och lika snabbt har vi slungats in i vardagen, Robert och jag. Robert som har jobbat 6-3 hela veckan och tränat på kvällarna och så jag som tvättat, plockat hemma och tränat. Jag har också, precis nu imorse, skickat efter lite böcker för mina kommande studier. På torsdag kallar nämligen Örebro Universitet och jag ska läsa en Juridisk Översiktskurs, även kallad Jöken.
Livet har kallat på oss helt enkelt. I USA minns jag att jag, knappt, hade det minsta koll på vilken dag eller datum det var. Det var inte väsenligt.
Men idag ska vi ha fredag hemma hos oss med god mat och tända ljus. Men först ska vi inhandla lite grejjer till lägenheten och en liten sak till mig. Jag presenterar skönheten för er senare.
När det är ett faktum att jag kröp upp i sängen igen efter frukost tänkte jag nu kliva upp för att göra mig iordning.
Förmiddagen ska jag spendera tillsammans med min syster.
Ha en fin fredag!
Som jag älskar den här killen!

Dagens

Skjortan kommer ifrån Abercrombie & Fitch i USA och kommer bli något av en favorit, likaså frisyren.
Nu tänkte jag släcka och snarka ikapp med mannen bredvid mig. Godnatt allesammans!

To cool for the radio

Hej peps!
Det blev en tidig morgon för mig då jag klev upp tjugo i sju imorse för att medverka i mitt absoluta favorit radio-morgonprogram, nämligen Morgonpasset i P3. Kodjo Akolor, Hanna Hellqvist och Linda (Stand in, journalist och Hannas bästa kompis) ringde upp mig då jag önskat en låt i och med deras programpunkt med samma namn.
Det går att höra i efterhand på sverigesradio.se/p3/morgonpasset för er som är intresserade.
En annan var så nervös att jag hade svårt att sova inatt.. hur ofta pratar man med "kändisar" i telefonen i kombination med ca 300.000 lyssnare?
Morgonen har jag sen avverkat med städning och tvätt. Och det doftar så gott här hemma ska ni veta, snacka om att min sambo kommer bli glad!
Alldeles precis nu ska jag klä om och eventuellt gå och handla. Lika bra att vara effektiv när jag ändå är igång!
Hörs senare!

Dagens

Delvis nytt, delvis gammalt.
Delvis USA, delvis Sverige.
Delvis den jag blivit, delvis den jag varit.
Detta i kombination med en fantastisk dag med några av mina allra käraste - mamma, brorson & syster.
Nu myser jag innan sängdags med en annan käraste - min andra halva till sambo.

Back in town, back in business

Så var det dags för ett uppväckande i denna blogg.
För ja, I'm back. Tillbaka efter semester, tillbaka i Sverige, tillbaka i verkligheten.
Jag lät mig omfamnas av Sverige med en alldeles fantastisk resa i bagaget.
"Alldeles fantastiskt" lever i dessa sammanhang inte upp till sin verkliga kapacitet, det räcker inte till.
Inget ord är tillräckligt starkt nog, målande nog, för att berätta denna resa.
Hemresan isig kändes som ett abrupt slut på en härlig dröm, landningen blev dock lika härlig då både Robert och jag är omringade av alldeles underbara människor, också kallade våra familjer, som tog emot oss mjukt i fallet ur uppvaknandet.
Dessa 7 veckor i USA, så långt bort från den vanliga vardagen som det nästan bara går, har varit som en paus eller rent av en semester från "livet" vilket till viss del säger emot sig själv när det är just det jag levt i USA, Livet.
Hur som så har verkligheten jag nu vaknat upp till igen visat sig från sin goda sida och jag gillar det jag ser.
Jag ser fram emot vad som komma skall, även om jag inte är fullt medveten om exakt allt som kan tänkas komma.
Jag välkomnar det i alla fall med öppna armar, nu ska jag fortsätta Leva Livet.
En liten nyhet för vissa utav er kanske, jag lämnade kvar en del av mig i USA, i Miami för att vara exakt.
Kul att vara tillbaka! Hoppas dom flesta av er också hittar tillbaka.

RSS 2.0